Sanning - Korruption – Lurendrejeri

 

Det att i Sverige finns korruption kallas tredjehands korruption, vet om detta en liten grupp människor men för att inte förlora arbete är de tysta. Nästa alla tjänstemän och Politiker tillåter sig att bjudas på tjänste resor till exklusiva området och där får de mutor, veta alla.

Foto på dold sanningen.

Foto: Kazda R.

Tror Ni att det som kallas anbud i samhället, går rätt till?  Nej, De som vill vinna ambud måste komma med mutor. I Sverige var och är korruptions uppbyggt enlig regel som kallas 3-dje hand mutor. Den som vill ge muta måste känna någon AV de närmaste till den som skall mutas. Den närmaste ta kuvert och ge till den makthavare . Kommer du nästa dag allt är fixat. Juridisk är det svårt att bevisa om makthavare fick kuvert från hans närmaste. Denna triangel drama görs endast i Sverige, därför medborgare tror att i Sverige inte finns korruption.

Dold korruption

Foto: Agnes L.

I Sverige inte finns korruption på samma sätt att i Iran inte finns Prostitution.  I Iran kan du gifta dig på en timme eller mer och direkt efter får du skiljas. När man är gift, så inte finns prostitution. I sverige korruption är i tredje hand, dvs man ge mutor via nära bekanter.

Äktenskap för nöje eller äktenskap det är dold prostitution?.

Foto: Ali I

Foto: Ali.I

Vad tycker du om tillfälliga äktenskap?
Är de bra. De kunde vara länge. Alla Politiker vill ha allas röst eftersom de vill komma till makten, till varje pris för att säkra egna inkomster. Kom ihåg, sanningen gör ont och ont framkallar hämnd. Ni kan besvara ovan artikel och visa oss om att vi har fel.

Skriven av Kristian