VEM TAR ANSVAR FÖR DEN NYA GENERATION?

Människor i Generation efter Generation har tänkt och fortfarande tänker  på, vad som orsakar att den Nya Generation Barn inte alltid lyckas i livet och att föräldrarnas dröm om den bästa avkomma ständigt misslyckas. Varje år mera och mera barn födds med skadade Gener som orsakar att den Nya Generation Människor. Det födds mera och mera deformerade barn med olika avvikelser som kommer fram vid vuxensålder. I hela  Världen födds barn som inte går att uppfostra, inte heller utbilda, barn som när de är vuxna  saknar arbetsvilja, utbildningsvilja, anpasningsvilja, samarbetsviljan, samlevnadsvilja, etc. De vill bara leva på andras bekostand utan att ge något de har olika sexulla avvikelser, de vill att andra skall ta hand om dem.  Både kvinnor och män anklagar varandra för felaktigt uppfostran eller för felaktigt umgänge med andra ungdomar eller för skadan på grund av konflikter inom familjen i skolan på arbetsålatser, etc, i stället för att ANNINGEN I ÖGONEN OCH ERKÄNNA ETT FELAKTIGT BLANDNING AV GENER.  Ansvaret ligger hos varje generation av människor eftersom de inte tänkte och tänker vad kommer det att bli från barnen när de blir vuxna. Skilsmässor och separationer är  orsakade av människor som var barn och när de är vuxna så kommer fram  SKADADE GENER som orsakar deras misslyckande i livet. De problemen är  vetenskaplig bevisade av att de orsaaks av felaktig blandning av  Gener  eller de skadade Gener under livets gång med olika missbruk, oralsexs, analsexs bakterier, djursexs bakterier, eller ärftliga sjukdomar som HIV, AiDS,  etc,  Det är  kvinnor som skall tänka på innan de blir gravida vilka Gener skall de ha? eller från en åsna eller från en riktigt man, som behåller stånd även efter den första utlösningen utan att ta viagra. Vi människor tillhör också i naturen till en grupp djur som kallas däggdjur. Som ex. När man korsar EN ÅSNA med EN HÄST så får man EN MULA, som endast vill äta och slappa i livet.

Människor måste acceptera, att det finns människor som är välutvecklade och har bra Gener och människor mindre utvecklade med dåliga Gener. De med dåliga Gener,  ger samhället en belastning som skapar många problem i samhället. Dags att tala sanningen utan att hyckla eftersom  hyckleri, är bara lögner. Sanningen gör ont. Läs mera om sanningen under rubrik "Utbildningar" . Kvinnor och tjejer har endast ANSVAR för den NYA Generation människor. Det är tjejer och kvinnor som inte tänker på med vilken hane/kille de skall eller att de kommer bli gravida. De flesta tjejer och kvinnor tänker bara med KLITORISEN och sära  på benen direkt: när de dricker lite alkohol, eller få narkotika, eller misstänker de att manen är rik eller när en man berättar för henne osanna löfte eller utsagor eller när de hör fina ord typ ” Älskar dig, Tänker på dig, Du är den enda som jag drömde, Du är den vackrast, etc. Män gör detta allt för att de vill få komma in.  Kvinnor/ tjejer bedövas direkt och de vill ha sex utan tänka på sjukdomar, graviditeten, befattning i samhället, skilsmässa, etc. Allt tänkande läggs åt sidan. Tjejer och Kvinnor med skadade Gener godkänner alltid och genomför alla former av sexs: från sadistisk till förnedrande samt från kiss och bajs lekar till gruppsexs och sexs med djur, alla former av porsexs från filmer till posering, etc.  De inte tänker på att de kan bli gravida eller på att de kan få könssjukdomar, eller att de förnedrar sin heder,  etc. De tittar inte på platsen som utförs sexs, tänker inte på med VEM har de sexs, eller på att de förlorar respekt som människa eller anställd eller makthavare.  Det finns inte kärlek bara horman rubbningar. Läs mera om sanningen under rubrik "Utbildningar"                Alla vet, att 90 % av först födda barn kommer från olycksfall under sexlekar. Detektiven.eu har tidigare skrivit att det Finns inte  kärlek, det finns bara hormon rubbningar.  Tänk själv ! Många män  betalar underhåll för barn till tjejer, kvinnor som dem inte vet med Vem de är gravida?


Foto: Ewa J.

Innan sexs lekar påbörjas  både tjejer-kvinnor borde tänka på följande: Har mannen utbildning eller ekonomi, Har mannen Gener som hennes barn skall ha, är mannen fri från missbruk, sjukdomar, våld, etc,  har mannen den IQ som barn skall få, har mannen redan barn från tidigare förhållande, vill mina barn ha den mannen som pappa, kan mannen försörja familjen, etc.  vilka genetiska sjukdomar finns inom hans släkt, typ: cancer, psoraris, håravfall, små penis, synproblem, ovilja till arbete, olika form av missbruk, hans religion och hans syn på kvinnor, etc.

Detta skriver jag för att människor skall utvecklas och inte avvecklas. Naturens lagar säger följande: den bästa hane skall betäcka honan. Vi människor också räknas i naturens som däggdjur, därför måste vi respektera naturens lagar. Kvinnors tänkande med klitoris,  gör de odugliga för att sköta makten, utföra ansvarsfullt arbete, skaffa kloka barn, ta ansvar för utvecklingen i samhället, bli rättvis, inte bli avundsjuk eller svartsjuk, tänka på att DE inte ta barnens pappa från andra kvinna,  etc.  Kvinnans tänkande med klitoris skappar också i Världen, mycket våld inklusive krig, intriger, förtal, avundsjuka och svartsjuka, falskhet, misslyckande, tragedier inklusive mord och korruption. Det att födds så många defekta barn: Handikappade, Homosexuella, Missbruksberoende, Våldsamma, Okänsliga, Oansvariga för andras egendomar, etc, som är orsakat av tjejer och kvinnor som utan att ta ansvar och inte tänker bra Gener i fall de blir gravida, skaffar barn. Allt små är vackert men det skall tänkas vad det blir för människan när den blir vuxen. Även med  en små tiger kan man leka men när den blir vuxen så den ätter upp en trots att under uppväxttiden har man gett honom allt. Alla skilsmässor, separationer, etc  är orsakade av kvinnor. De inte tänker på att de ta mannen från andra kvinnan eller pappa från barn, etc, de bara tänker på sexsnöje och sin eggen vagina. Det är kvinnor som öppnar fittan för alla som vill utan att tänka eller ta ansvar för konsekvenser, därefter skall det tyckas synd om dem.

Kort sagt:  Det går inte att omavandla en Åsna till en Häst. Oavsätt var Åsna är född så den är fortfarande Åsna.

Kvinnor som tillåter vilken MAN  som har sexs med vilken man som helst och tillåter att bli  gravida borde inte få hjälp från samhället. Självklart att alla små varelser såsom : små barn, små djur, små fåglar etc, är underbara att leka. Fråga uppstår: Vad händer med dem när de blir stora? Så lång inte tänker kvinnor. Både Tjejer-Kvinnor födder män och klagande på män kan göras endast till respektive mans mamma eftersom HON födde den dålige mannen som saknar bra Gener. En man med skadade Gener, är som en hane i naturen. Han har också sexs luster och vill betäcka så många kvinnor som möjligt för att hans avkomma skall komma till världen men han inte tänker på konsekvenser. Oavsett om han har bra eller dåliga Gener eller hans förutsättningar i livet, eller ekonomi, eller missbruk, etc, så HAN  gör allt för att kvinna skall sära på benen. DET ÄR TJEJER -KVINNOR SOM SÄRA PÅ BENEN och  DET ÄR DE SOM VÄLJER VEM SOM SKALL KOMMA IN BERMUDAS TRIANGEL.  DÄRFÖR DE HAR ANSVAR FÖR DEN NYA GENERATION MÄNNISKOR.  Om vi påminner våldtäkter, så de flesta sexakter är godkända av kvinnor på fribasist. Kvinnor inte kan hantera livet och de inte vet vad de vill ha från livet. Ansvaret för detta har också deras mammor att de valde fel man.

Kvinnor särar på ben även för den förbigående på arbetsplatsen eller festen eller fritiden.

 
Foto Linda D

Om vi korsar en åsna med en häst, då får man en mula som inte vill arbeta. Den endast vill äta och sova. I nästa utgåva vill jag bevisa att de kvinnor som satte mulat barn till Världen, är oansvariga eftersom de barnen lider hela livet från barndom till vuxen liv. Klitoris tänkande kvinnor,  är majoriteten i varje samhället oavsätt viken befattninghs de har i samhället, därför  utveckling av människors går så långsamt fram. I visa länder står den stila men i visa länder går utvecklingen bakåt. Detta är en av de orsaker till Varför visa länder är Rika och Varför visa länder är Fattiga. Det är inte alltid den Politiska system som är fel på, det är samhällets sammansättning som inte fungerar. Det finns för många i samhället som vill bara -  äta, sova, FÅ gratis pengar utan att arbeta, etc. I Sverige kallas de socialbidragstagare, förtidpensionerade, etc. Sanningen gör ont, men detektiven.eu vill hjälpa människor att leva med verkligheten inte lögner och ursäkter. I Sverige finns över 1.2 miljoner människor arbetslösa plus 500 tusen som skickas på konstiga utbildninagr och Sverige måste importera arbertskraft.

Mera om detta i nästa utgåva.

Skriven av : Katarina S.