Varje land i världen har problem

 

Människor går vilsna och saknar kommunikations egenskaper för att kunna i första hand samleva med andra och framföra sanningen utan att bli rädd för repressalier på: arbetsplatsen, hemma, i politisk organisation, hos sina chefer, etc. då sanningen orsakar rädsla för att bli utsatt för hämnd eller andra konflikter såsom: våld, bråk, ovänskap, smutskastning, avskedande från arbete, utfrysning eller andra kränkningar. Man måste vara ärligt mot sig själv och erkänna vad sanningen kan göra ont till den graden att den kan t.o.m framkalla livets obehagligheter som följer lång tid framåt? Makthavare och Regeringsföreträdare vill gärna granska andra men själva inte vill bli granskade. Helst de vill spela Gods barn och hela tiden vill vara oskyldiga och i äventyr att de är avslöjade vill alltid att alla skall förlåta de.

Varje Lands Regering väljer människor själva och frågan är:
1. Vem väljer fel? Människor eller Gudar?
2. Varför människor klagar på Regeringar, när de själva väljer de?
3. Varför människor lyssnar på Politisk löfte innan val utan att ställa Politiker till ansvar och kontroller deras bankkonto i landet och utomlands?

Alla borde veta att varje vald regering är beroende av arbetande människor och företagare. Det är de som producerar pengar till Regeringen styre. Den regering som lånar pengar för att betala socialbidragstagare, arbetslösa, förtidspensionerade, sjukskrivna, studerande etc gör sig skyldig till bedrägeri och lurendrejeri. Politiker lovar människor mycket bara för att komma till makten. De inte säger sanningen att det saknas pengar till löfte. Normal tänkande människor skall veta, att ingen Regering garanterar till medborgare arbete eftersom Regeringen inte äger Företag förutom liten offentlig sektorn.

De som tänker på landets medborgare är:

Wladimir PUTIN, Ryssland.  Världens BÄSTA PRESIDENT. Han perfekt känner Ryska medborgares mentalitet, han vågar bemöta medborgares klagomål, han har bred kunskap och staatk personlighet för att förklara för Ryska medborgare, han vet hur han skall bemöta motståndare till reform i parlamentet och underhuset, han har bra uppfinnings lösningar på landets struktur och ekonomi, han känner politiska verkligheter i hela världen under alla politiska omvandlingar, han är en ledare med förebild för alla inkl. idrottsfolk , då han har fortfarande tränar och har svart bälte i Judo, det bästa är att han garanterar för majoriteten i samhället ett säkerhet, tryghet och inte tillåter minoritets huliganer överfalla majoriteten, han vet och ständigt strävar att muslimer inte skall komma åt atomvapen, då mänskligheten försvinner, eftersom muslimer har ingen respekt för livet. Kom ihåg - varje religion skadar människor och stoppar utveklingen..

putin

Wladimir Putin

Detektiven.eu ger Wladimir Putin 10 solrosar av 10:

Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20

Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20Politiska_Fngar_Send-Flowers-To-Friends-20

 

 

Nicola SARKOZY – Frankrike

Han övertog makten som Frankrikes President efter i Jacquesa Chiraca. Val i Frankrike var omröstningen om Nicola Sarkozy kan bli president.för VALDES HAN? Därför att Nickola Sarkozy lyssnar på egna medborgare, gör allt för medborgare , vågar bemöta kritik, han har otroliga idéer, han har stark motivation för att övertyga medborgare och regeringsmakter, hans framtids vision är väl betänkta och motiverade för Frankrikes bästa. Den kritik som fick Nicola Sarkozy gällande zigenare från Viviane Reding var endast påhopp , därför svar som Nicola Sarkozy lämnade till henne att hon kan ta alla de zigenare till Luxemburg var en av de bästa svar för hycklerska som Viviane Reding. Hennes tänkande är styrd av sexs hormoner inre konflikter.

Viviane Reding får 1 kaktus av 10:

j   k 

Viviane Reding tills idag inte tog till Luxemburg en enda zigenare. Hennes uttalande är förnedring av Frankrikes och Luxemburg medborgare. Om det finns flera inom EU som tänker på samma sätt som Viviane Reding då är det lika bra upplösa unionen. Alla vill ha endast välbetald LÖN och de inte bryr sig om andra. Har Ni sätt någon vid makten att den kom och delade egna överdrivna lönepengar med de fattiga människorna? Viviane Reding , varför du själv inte vill dela egna pengar med zigenare? Du tjänar mycket . Ta zigenare till Luxemburg. Vad är detta? Hyckleri eller galen av makt? Alla de som kommer till makten måste skrika på varandra för att vilseleda människor och använda de som bricka i spelet om makten. Om detta borde tänka unga, mellan, gamla människor och vi på detektiven.eu vill att det är dags att ställa Politiker för falska löften för rättsliga åtgärder. Mera kommer i nästa utgåva.

Ni får överbevisa oss att det som vi skriver inte är sanningen. Skriv svar.

Skriven av : Jonte A.