Muslimska kvinnor har smugglat NARKOTIKA för 12 miljoner USD


På flygplatsen i Soekarno-Hatta Jakarta/Indonesien tullen har anhållit tio Iranska kvinnor som smugglade narkotika, amfetamin för 12.5 miljoner US Dollar. Åtta av dem hade s.k. Burk på huvudet. Tullchefen Anwar Suprijad har informerat media om detta händelse. Smugglerskor har kommit med flyg till Jakarta från olika länder såsom Malesia, Syria, Katar. Indonesisk tull har tagit från smugglerskor 23 kg metamfetamin och 23 liter vätska av samma narkotika. Narkotika var förpackat i plastbehållare till maten och i flaskor efter kosmetika, som de hade i handbagage. Tull chefen Anwar Suprijad har informerat att detta var den största avslöjande av narkotika smuggel på deras flyplats. Vidare säger han att avslöjade kvinnor tillhör ett organiserat internationell nätverk av narkotika smuggling. Tullchefen under styrkte att tullen vet och har kännedom om samt ofta anträffar narkotika smugglerskor (muslimska kvinnor) som döljer sig bakom religiösa kläder inkl. Burk och spelar trogna muslimer för att lura tullen. De är kläda i svarta s.k. Chador med Burk och de spelar djupreligiösa kvinnor som via olika länder provar de lura tullen.

Indonesien har hårda straff för smuge4l av narkotika, där dödsstraff ofta förekommer. Samma borde vara i Europa eftersom narkotika förgiftar både människor i olika åldrar samt skadar landets struktur. Politiker i Europa har mycket att lära sig från Indonesien. I slutet av år 2008 över 140 människor i Indonesien väntade på dödsstraff i den gruppen var 40 människor från Europa. Nästa alla dödsstraff har med narkotika smuggling att göra. Var och en borde ställa frågor kring detta: 1- Vad det är för kvinnor som bakom religion förgiftar livet för andra människor? 2- Alla Religion är en stor bluff? Människor själva stiftade religion för att tjäna pengar. Varje religion alltid har ursprung från någon tidigare död människan. Om Gud skapade människor - Så Vem som skapade Gud? Tänk logisk. Det är på tiden att tullen i hela EU och övriga Världen börjar kontroller muslimska kvinnor som utnyttjar religion och kläder till att utföra smuggel. Min fråga är: Vad kläder har med religion att göra? Hur länge skall tillåtas att religion får ljuga, bluffa, lura etc med olika påhittade story? Jag vill en gång till understryka att varje religion framkallar - bedrägeri, lurendrejeri, okunskap, lögnaktighet, falskhet, hämnd, våld, stopar människors utveckling, deformerar alla människor, etc. Den som gör påstående att jag skriver osanna fakta så var vänlig och förklara mig - Varför finns: krig, våld, otrohet, månggifte, förnedring, hämnd, lurendrejeri, falskhet, självmordbombare, etc? Vilken religion tillåter detta? Alla vet att varje religion i hela Världen börjar från en människa som tidigare levde och sen dog som varje förekomst i NATUREN.

Människans dumhet bromsar logiskt tänkande och framkallar en okunnighet genom s.k. masspsykos påverkan. Vill du tro på tidigare döde människa så du kan välja farmor, farfar, moster, mamma, pappa eller någon annan som du känner. Hur fan skall du tro på en döde människan som du inte känner? De påhittade falska berättelser om spöke, synder, helvete, livet efter döden, etc, strider mot sanningen och naturlagar. Kemiska processer framkallar allt i livet från bakterierna som omvandlas till olika varelser till skapelse av maten samt andra olika uppfinningar som skapar även krigs material. I naturen allt skapas och allt försvinner eller dör. Oavsett vad så allt kommer från naturen och till och med dricker vi samma gamla vatten. Religions fanatism gör att självmordsbombare tror att de födds på nytt, men de inte tänker på att varje människa födds på grund av olika blandningar av sperma. Det skall alla veta att en samma människa har olika värde på sperma som har olika Gener, beroende på levnadsmiljö och förändringar i maten. Detta märks hos barn som kommer från samma mamma och pappa både i utseende, karaktär, levnadsstil, etc. Religiösa människor inte kan utöva makten och inte kan skapa ett samhälle där alla lever bra utan att det finns de som lever på andras bekostnad. Frågan är: Varför människor i olika länder inte kan skapa – det samma ekonomi, de samma förutsättningar för levnadsstandard, den samma samarbete, de samma samlevnads villkor, de samma värderingar, de samma åsikter, det samma framtids förväntningar, etc.? Svaret är enkelt. Människor födds med olika värderingar, med olika åsikter, med olika arbetslusten, med olika ansvar, med olika syn på livet, med olika Gener, med olika styrka, med olika utseende, med olika funktion och kroppsdefekter som styrs av Genmassa efter mamma och pappa, med olika viljan och strävan, etc.

BURKI 

I varje religion präster på begravningar säger – Från jorden har du kommit till jorden skall du gå. Här har Ni bevis på att religion i olika former är den största bluff. Varje varelse i naturen kommer från fortplantning genom sperma men i naturen fortfarande genom olika kemiska processer hela tiden skapas olika varelse inkl. människor, som genom den korta levnadstiden inte går att upptäcka. Det finns hela tiden nya olika avslöjande om olika nya varelser i naturen inkl. nya vilda människor till nya bakterier som växer i olika miljö på samma sätt som förut. Till makten i varje land skall förespråkas ATEISTER som är inte deformerade av religion och kan utöva makten utan att bli indragen i olika beroende från att bli rädd att säga sanningen rakt fram i ögonen till att tillåtas bli indragen i korruption insiders affärer. Ateister ofta hotas av deformerade människor vid makten och genom att de flesta i samhället inte tycker om att säga sanningen eller lyssna på eller erkänna sanningen, så skapas konflikter med standar svar ” Så får man inte säga”. Hos de flesta människor sanningen framkallar – förbannelse, våld, hämnd, ilska, falska anmälningar, etc. Kom ihåg- sanningen inte får feltolkas eller göras påstående om : rasism, hämnd, lögner, olika religiösa eller politiska ursäkter, sjukdom, etc. Tullen och Polisen i hela Europas tillåter sig luras av muslimska kvinnor som döljer sig bakom religion och tror att Tullen och Polisen är duma, inte kan utöva makten, är lättlurade, när dem spelar religiösa fanatiker men i själva verket deras sexbehov och underkastelse till männen, med mera, styr deras handlingar. Alla Regeringar, Polisen, Tullen i varje land måste kämpa med narkotika, alkohol, cigarett, falsk medicin, olika gifter, etc. smuggel, eftersom inom kort Europa medborgare blir narkomaner, människor som inte vill arbeta och samarbeta eller samleva, till detta tillkommer olika sjukdomar som inte går att bota och försvinner gruppen arbetande människor. Exempel på detta var Tyskland, där ingen ville ha makt och man var tvungen att befria Hitler från fängelse, bevilja honom en tysk medborgarskap för att han kan återställa Tyskland till sitt ursprung.

Det bästa vapen för att deformera Europa och människor samt krossa deras ekonomi i är - narkotika, alkohol, falskmedicin, obotliga sjukdomar, arbetslösheten, politisk spridning, deformerade åsikter, där alla bara vill ha pengar och ingen som vill ge arbete för dem. Jag är säkert till 100% att ingen som vågar kontrollera muslimska kvinnor, då de spelar djuptroende dvs. dumma/kloka, dvs. de är dumma men de spelar endast kloka. I Europa skall gälla endast europeisk kultur , europeiska kläder och alla skall arbeta för pengar samt skall vara förbjudet att använda religion som förmåns vapen. De som inte kan samarbeta, samleva och inte vill underkasta sig gällande lagar och regler skall återvissas till sina hemländer. Detta är inte rasism bara sanningen. Alla kan bo i Europa men alla skall försörja sig själva och inte via bidrag och Alla skall anpassa sig till Europas regler och bestämmelser. Alla arbetande människor har familjer att försörja och inte de som inte vill arbeta. Bidrag deformerar människor till oåterkalliga anpassningars former i samhället. Mera och mera kommer blandat barn som orsakar att den nya generationen är redan straffat i framtiden. Om vi korsar en Åsna med en Häst så får vi en Mula som inte vill arbeta bara äta och kostar samhället pengar. Religion har den största bidrag till detta och skapar fattigdom, konflikter, förtal, fanatism, etc, därför människor framkallar religion och ras krig, hämnd med mordutgång, anspråk på egen människors ras, färg, åsikter, tro, etc. Religion kan gemöras med Cancer som skadar mer människor, än den ge nytta.

Varje religion byggs på olika lurendrejerier, olaga hot och osanna berättelse om tidigare en människa som levde och dog. Detta att indirekt hotas människor med olika bestraffningar efter döden borde vara straffbart. Människor påhittade religion ÄR för att känna pengar. Den mängden av olika religioner i hela världen, som stiftas för att tjäna stora pengar, bevisar detta. Om Gud skulle skapa universum och allt i naturen, så ge mig svar VEM SOM SKAPADE GUD? Svaret är enkelt. Gud skapade människor ingen annan. Religions fanatism byggs på lögner, olaga hot, falska berättelse, och masspsykos. De människor som tror på detta är födda av kvinnor. Redan tidigare har jag skrivit att det finns tre grupper av kvinnor. FÖRSTA gruppen to KLOKA kvinnor. De vet hur de skall välja pappa till sina barn och de veta hur Genmassa styr människor. De tänker på mannens ekonomi, yrke, förflutna och ärftliga sjukdomar, etc. ANDRA gruppen to DUMA kvinnor. De har barn med olika män och de föder duma barn samt att alla lever på socialbidrag. De särar på ben utan att veta eller tänka på mannens ekonomi, yrke, förflutna eller hans ärftliga sjukdomar, etc. TREDJE gruppen to LESBISKA kvinnor. De är födda med skadat Genmassa eller deras Genmassa skadades under livets gång av medicin, missbruk, anal och djur bakterier eller genom kroppsdefekter som uppkommer efter barnfödsel, tung arbete eller våld, etc. Återkommer till muslimska kvinnor som kräver att i Europa skall de behandlas som riktiga kvinnor men i sina hemländer män behandlar de som djur med våld, utan mänskligt värde och detta accepterar de. Även om de bor i Europa så deras landsmän behandlar de som i sina hemländer och även detta accepterar de. Det är männen som tvingar de till narkotika smuggling och allt tolkas som religions plikt. Alla de europeiska kvinnor som samlever med muslimska män, tillhör kategori duma kvinnor eftersom de också behandlas som djur och de godkänner detta. De är lika mycket slagna, förnedrade, trampade som muslimska kvinnor och de accepterar detta. De bara tänker med klitoris och de hela tiden lever på andras ekonomi inkl. socialbidrag.

Jag vet att sanningen gör ont. Vi inte kan tro och lyssna på Politikers lögner, hyckleri, falskhet, etc. De förbjuder att säga sanningen i ögonen. I Sverige på samma sätt som i andra länder Politiker har glömd att människors nationalitet inte går att dölja bakom medborgarskap. Människor som allt annat i naturen tillhör olika raser som kallas däggdjur. Tittar man på visa daggdjur som apor, tigrar, etc.