Polisman åtalad för koppleri

En polisman i Göteborg som arbetat mot sexhandel åtalades i dag för koppleri. Den 40-årige polismannen har enligt åklagaren låtit en prostituerad kvinna använda hans bostad för prostitution. Polisen har också kört kvinnan till sexköpares bostäder och ha växlat in utländsk valuta som hon fått i betalning. Polismannen förnekar brott men medger att han "varit med vid vissa situationer", uppger åklagaren. Detta framkallar frågan: På vem skall man lita? Min fråga är vad är detta? Hyckleri eller psykisk sjukdom som finns hos de flesta på toppen.

 

Polisman_talad_fr_koppleri__bild_Badcop

 

Varför Poliser missbrukar makten?  Dags att införa lämplighets tester samt göra grundläggande undersökningar av sökande.

Skriven av Håkan N.

======================================================

Pedofiler misstänks för koppleri

Pedofilhärvan i Västsverige växer. Åklagaren Lena Medelius överväger nu att väcka åtal för koppleri. Det blir första gången som pedofil koppleri med underårig prövas i svensk domstol. Den svenska pedofilhärvan I juli 2010, greps den nu dömde 39-åringen. Han hade kommit i kontakt med tiotal flyktingbarn genom sitt arbete på en flyktingförläggning i Göteborg. Ytterligare en man som arbetat på Migrationsverkets förläggningar och var 39-åringens chef, har erkänt att han förgripit sig på barnen och nu han åtalas.  Förutom dessa två män, väcker åklagaren även åtal mot de fem män som först greps och sedan släpptes av tingsrätten.
Polisman_talad_fr_koppleri__bild_Badcop_-_bildteddybears

Den 39-årige man som redan har dömts till fem års fängelse för övergrepp på barn misstänks nu för att ha kört barn till olika köpare/män. Både han själv och barnen ska ha fått betalt. Åklagare Medelius bekräftar att hon har långt framskridna planer på att inleda förundersökning mot 39-åringen för pedofil koppleri. Även polisen bekräftar att mannen ska ha förmedlat barn för sexuella tjänster till andra. Nu uppstår igen fråga: Varför Åklagare inte vill avslöja de Pedofiler?

Mera i nästa utgivning. detektiven.eu skriver sanningen

 

Skrevs av Göran N.