FÅNGAR ÄR TILLGÅNG TILL VARJE REGERING
Detektiven.eu skriver om alla problem och allt den maktmissbruk som görs för att tvinga andra underkasta sig.  Människor får sanningen och kännedom om Var och Hur  slösas bort skattepengar  av Politiker samt Vem som hycklar vid makten, etc.  Politiker klagar på ekonomi men de saknar kunskap om hur ekonomi skall skötas eller vad som skall det göras för att ekonomi skall återställas hos människor i samhället. Det måste vara fel när en grupp arbetande människor och företagare beskattas hård för att ge till de andra som inte vill arbeta gratis pengar.
Det att häkta människor eller sätta de i fängelse kostar pengar och det är enorma pengar. Ingen Regering i världen vill redovisa alla de kostnader eftersom det är en känsligt ämne i varje lands ekonomi. Ingen vill redovisa de arbetstillfälle eller de inkomster som fångarna ger i Sverige eller övriga Världen.  Svenska fångarna arbetar  för 4kr i timme. De okontrollerade inkomster och utgifter som ingen vill tala om, gör makthavare rika. Kom ihåg, bakom varje förmögen man eller kvinna ligger brott. Jag kan lätt säga att brottslingar dömer brottslingar och brottslingar fängslar brottslingar, och brottslingar anstiftar falska åtal för att rädda makten och göra oskyldiga människor till brottslingar. Maktbrottslingar döljer sig genom att  förtala  andra  som är obekväma eller anstifta falska åtal för att stjäla inte vill avslöjade att de är  brottslingar för att vilseleda samhället.
 

Fångar utför olika arbete för 4 sek per timme

  Foto: Jörgen N.
 

Kort sagt: Varje samhälle delas i 4-grupper: Första grupp, Är det alla de som har redan suttit i fängelse. Andra grupp, Är det alla de som nu sitter i fängelse, Tredje grupp, Är det alla de som skall sitta i fängelse, och Fjärde grupp, Är det alla de som döljer sig bakom makten ingen kan sätta de i fängelse trots att de är brottslingar.  De som verkligen begår brott bakom makten går fria och de som inte vill begå brott bakom makten förflyttas till annan uppdrag eller tjänst eftersom de är obekväma.  

Politikers ordspråket säger: Varför är du fattig? därför att du är dum, men Varför är du dum? därför att du är fattig. Ha Ha Ha

I Sverige var en Riksrevisor med namn Ingabritt ALENIUS. Hon var en omutlig kvinna som avslöjade maktmissbruk och slöseri av skattepengar på olika statliga förvaltningar. Obekväm för Regeringen, så förflyttades hon till FN. I FN, var hon också obekväm för Politiker, med tanke på allt fiffel med pengar som görs inom FN, så därifrån flyttades henne till annan tjänst och sen pensionerades hon, där hon var obekväm och ärligheten hos henne gick före korruption. Nu förstår jag varför USA inte vill betala medlemsavgifter? Hon ansågs som farligt för alla Regeringen och Politiker i övriga Världen och  i Sverige. Politiker som döljer sig bakom makten och bedriver lurendrejeri är ostraffbara!

Som exempel vill  jag uppge:

- I Sverige Fiskeriets representation har under fyra års tid förbrukat 56,5 miljoner kronor på resor, representation och konferenser, ( det är, sprit, köp av prostituerad, familjeresor, tvångs aborter, en gångbetalning av underhåll för hela 18-år bara för att inte bli avslöjad, etc)

- År 2002 har regeringen med Mona Sahlin och Jens Orback som ansvariga ministrar betalat ut över 190 miljoner kronor i stöd till Antidiskrimineringsbyråer och liknande verksamheter. Riksrevisionen efter granskning krävde stöd tillbaka eftersom det var en bluff affär och nu det är svårt att få pengar tillbaka.. Varför Åklagarna inte ingriper?

- Försäkringskassans utbetalade fel under år 2009, mer än 350 miljoner kronor till alla de som kallas bidragsfuskare. Kan anställda på Försäkringskassan läsa och skriva? Inte heller ställs det någon på Försäkringskassan till ansvar. Vad gör Åklagarna och Polisen?

Jag kan skriva lång lista på Politiker, Förvaltningar, Banker, etc som förskingrar pengar men ingen vågar ingripa då finns det risk att någon från egna familjen blir inblandat. Det är Åklagarnas uppgift att bevaka detta men de väljer att jogga och åtala vanliga människor eftersom risker att förlora arbete är lika med noll.  Till Häkte eller Fängelse skickas vanliga människor eller företagare som är skattebetalare eller de som är obekväma för makten, etc. De plågas fysiskt och psykiskt för att framtvinga deras erkännande för att de har lurat Staten på 100,- svkr, genom felaktigt faktura.

Tre bröder anställda hos samma Arbetsgivare: Polisen-Åklagare-Häkte i samma hus.

u 


   Foto. Kalle J


Visa människor hålls i Häkte upp till 2-år utan TV, tidningar eller möjligheter att få brev eller besök, eller telefon samtal från anhöriga, barn. I de flesta fall de långtids häktade människor och obekväma eller fara för avslöjande av olika brott bakom makten.  Detta kallas Demokrati och luras samhället att de måste stanna så lång tid i häkte för att utredningen inte skall förhindras. Visa är frikända och Åklagare eller Poliser inte ansvarar allas för de kostnader som de har orsakat för Staten eller de kostnader som har orsakat till den oskyldigt anhållen och hans familj eller hans företag, etc.
Den friheten och tiden som en människa förlorar i häkte eller fängelse inte går att ersätta. . Kallas det för Demokrati eller Hyckleri? Häktes personal är en grupp speciella människor med storhetskomplex , makt demonstration och viljan-lusten för  att göra andra människor illa. De är feta, knappt orkar röra på sig och på nätterna tittar de på porrfilmer, har sexuella lekar med arbetskollegor, festar, etc.   De saknar kunskap om yrkesetik eller hu skall hanteras människor som har fått problem. Om man tittar på häktes eller fängelse anställdas  kroppar syns det direkt att de äter intagnas mat, klagar på allt och alla, men inte vill ta ansvar för arbete samt de är Viagra missbrukare.
 

Häkte och fängelsepersonalens hårda arbete på internet med sexfilmer är lika som gör anställda på andra företag.

    Foto: Adam B
 

De äter mycket för att klara sexlekar med arbetskollegor eller intagna. Intagna eller Fångarna som är obekväma måste vänta lång tid innan de får hjälp.

cfFoto: Adam B
 

Så arbetar häktes och fängelse anställda efter kvällsmat. Samma lekar gör andra anställda på sina arbetsplatser eller på olika Förvaltningar.

Hktande__Fngelse__anstllda_maktmissbruk_bild_sex_prison


   Foto: Isabella N.
 

Just nu, jag vill inte diskutera om hur mycket intagnas pengar försvinner eller hur mycket varor (kläder, skor, hygien artiklar, från häkte eller fängelse etc) försvinner. Alla Politiker blundar eftersom det skall beställs allt nytt. Anställdas maktmissbruk och deras inställning till arbete,  ingen som vågar ifrågasätta. Det är en okontrollerad ekonomi med många stölder av statlig medel, etc MEN  de inte räknas som brottslingar. Häktes eller fängelse personal  vill hela tiden leka Poliser, Åklagare och Regeringsfolk. De missbrukar makt trots att de i verkligheten är tjänstefolk åt de häktade eller fängslade. Kriminalvården vet inte vem de anställer med tanke på att varje häkte eller fängelse har mer anställda än intagna.  

Även att Kriminalvården själv erkänner att de gör fel och gör slarviga anställningar, (när en anställdes bror satt i fängelse och en av personalen var vakt),  då ingen vill erkänna fel. Så utförs tester innan nyanställningen på Häkte eller Fängelse. Den formen av tester utförs även inom andra områden i Sverige, Europa och övriga världen.  

Hur kan anställas den typen av människor som har tillgång till hela datasystem, och hela intagnas journal ? Vem ansvarar och vem som garanterar sekretess åt intagna? Inte Kriminalvården i alla fall? Vad gör Åklagarna i detta fall? Ingenting.  Jag misstänker att i de flesta länder är samma problem men jag skall granska i och skriva i olika omgångar.
 

Mera i nästa utgivning.
 

Skriven av: Jessica A.
Bestraffning av oliktänkande i samhället
I de flesta Länder i Världen finns samma problem. De Makthavare som lever dubbelt liv och vid känsla att bli avslöjat hittar på de olika anklagelser mot de som är obekväma görs även i Sverige. När de vill behålla makten eller ta makten från någon annan , så börjar de med falska anklagelser där ofta utnyttjas hjälp från sina kollegor med uttalande: du gör mig tjänst idag så imorgon jag gör tjänst för dig. Till makten kommer alldeles för många makthärskare och bluffare som inte vill att andra skall kontrollera eller granska de. De ofta kallar andra för brottslingar och själva framställer sig som "Guds Barn" allt för att behålla makten. Bland dem finns Regeringstjänstemän, Åklagare, Domare, Poliser eller Kommunalråd etc, som gör svarta affärer och i
Domarnas ansvar i arbete?
Varken domare eller nämndemän eller åklagare vill ansvara för felaktiga rättsväsens dom /beslut , när det gäller rättegångar med falska anklagelser  eller när den oskyldig döms till fängelse på grund av olika Makthavarens påtryckningar.  Den skada inte går att ersätta med pengar eller ursäkter - när den dömde förlorade allt, livets år, familjen, förmögenhet, vänner, företag,etc och när hon/han i media utmålades som den största skurken , för att journalister vill tjäna pengar och tidningar betalar svarta pengar för att få information i
Vem är en advokat eller JurKand?
En man eller en kvinna som har slutat juridik, har en personlighet för att hjälpa de svaga i samhället, och är alltid på den svage sidan i samhället. Orkar snabb läsa olika utredningar och snabb förstår olika ärende eller utredningear. Namnet advokat, är inte en utbildningstitel, det är en titel som man får genom att bli medlem i en förening som heter Advokatsamfund.  När 3- år medlemskap har gått, får han legitimation från Advokatsamfundet, då betalde han redan under 3 år dyra medlemsavgifter. Slutsats varje advokat köper sin advokattitel genom medlemsavgifter i Advokatsamfund som är en privat förening.Kom ihåg - Advokater som är avlönade av Rättshjälpen (Staten) läser dina handlingar på korridoren, eftersom de får betalt från Staten oavsett om de vinner
I SVENSKA FÄNGELSE SITTER 50 % OSKYLDIG DÖMDA
I Svenska fängelser har dubbla stängsel båda på 2,5 meter höga med alarm.  Först högt stålnät och efter en hög mur som ingen krossar, bevakat av olika kameror och larm.   Foto: Jörgen N. Detta kan inte kallas Demokrati, när människor fängslas utan bevis eller när de fängslas för att de talar sanningen. Detta är makt demonstration och sätt att krossa livet till DE som är obekväma för makthavare. Det värsta är att det fabriceras falska bevis när man bestämmer sig att sätta den människan i fängelse.  De oskyldig dömda har svårt att få en Resning i målet i Högsta Domstoeln eftersom för det första de inte är trovärdiga eller saknar pengar att anlita en Advokat eller Jurist samt att Högsta Domstolen skyddar dem domare som gör fel eller tjänster
Häktande & Fängelse & anställda maktmissbruk
FÅNGAR ÄR TILLGÅNG TILL VARJE REGERINGDetektiven.eu skriver om alla problem och allt den maktmissbruk som görs för att tvinga andra underkasta sig.  Människor får sanningen och kännedom om Var och Hur  slösas bort skattepengar  av Politiker samt Vem som hycklar vid makten, etc.  Politiker klagar på ekonomi men de saknar kunskap om hur ekonomi skall skötas eller vad som skall det göras för att ekonomi skall återställas hos människor i samhället. Det måste vara fel när en grupp arbetande människor och företagare beskattas hård för att ge till de andra som inte vill arbeta gratis pengar. Det att häkta människor eller sätta de i fängelse kostar pengar och det är enorma pengar. Ingen Regering i världen vill redovisa alla de kostnader eftersom det är en känsligt
Politiska Fångar?
Namnet Politiska Fångar, är ett förbrukat och misshandlat namn av politiker som vill hänskjuta egna landets problem till händelse som förekommer i andra länder. Det är självklart att i den odefinierat Demokrati lurar alla och alla  borde veta och ha kännedom om att majoriteten bestämmer över minoriteten i varje Land. Minoriteten måste godkänna detta att de måste underkasta sig majoritetens styre. I varje Lands medborgare väljer sina Regeringar. Även om minoriteten inte tycker om vald Regering, så de måste acceptera detta. Tills idag jag inte fattar att alla de Ledare som stödjer minoritets gruppers våld i vissa länder, fattar inte att de spottar själva i egna ego Hur skall stödjas minoriteten,  när den gruppering  skadar eller dödar andra människor eller
Hormon rubbningar och makten
Hormon rubbningar skapar fängslande av människor som talar sanningen eller är de klokare än makthavare eller makthavare misstänker att vederbörande kan avslöja sanningen om makt lurendrejeri. I varje land minst 10 % av fångar är människor som tänker annorlunda och inte vill acceptera makthavarnas smutsiga spel. De människor direkt anklagas och skapas falska utredningar, där polisen, åklagare, domare medverkar för att rädda makthavarens kompis ställning i samhället. Livet i fängelse. Foto: Arne T. Personligen känner jag en del fall, där politiker, åklagare, domare som var inblandade i narkotika härvan men avslöjande orsakade att alla hamnade i fängelse. Många stora försäkringsbedrägerier utförs med hjälp av maktfolket. De som hjälper är vanliga knegare som
Straff för oliktänkande i samhället
Bestraffning av oliktänkande i samhället finns i varje land. Detta görs i syfte för att eliminera Politiska konkurrenter eller för att eliminera de som vill göra brott bedriven i den dolda av Makthavare. De flesta i samhället´, har svårt att tro på detta men tyvärr den smutsiga kampen om Makten och om styre är i varje Land i varje samhället..  De som vill ha makten  har ofta olika dåligt förflutna och har de varit indragna i olika svarta affärer. etc.  Ofta , nästa 99 % av makthavare dras in till snygga sexiga tjejer/ kvinnor eller män. Detta kräver från dem att vissa både lyx och ett liv i överflöde. Varje människa drömmer om livet att ha makt och att  bli rik, samt ha så mycket pengar som möjligt för och leva med lyx, dyra bilar och snygga
Hyckleri
Före detta Länspolischefen, lärare på Polis Högskola, Göran Lindberg  omhäktades på fredagen, misstänkt för flera grova sexuellt brott och våldtäkt Han är inte ensam om den typen av sidoverksamheter. Foto: Pekka L.  Göran Lindberg är enligt Södertörns tingsrätt misstänkt, (  på sannolika skäl av den starkare graden av misstanke, när det gäller tre av åklagarens fem) anklagelsepunkter: för  grov våldtäkt, våldtäkt och flera års koppleri. Han nekar fortfarande till brott. Här är listan över de brott Göran Lindberg misstänks för :  1 - Våldtäkt den 8 januari 2009 i Bandhagen. 2 - Förberedelse till grov våldtäkt mot barn den 25 januari 2010 i Stockholm, Solna och Falun. 3 - Grov våldtäkt den 31 januari 2007 i Täby. 4 -
Kvinnlig domare känner sig hotad
De senaste nyheter som sprids i media om att en kvinnlig Domare - Rådmannen vid Malmö tingsrätt känner sig hotad, är den största bluffen som kan upptas i samhället. Den kvinnliga domare som har hoppat av och inte ville döma i koppleri målet har i verkligheten hoppat av på grund av andra orsaker. Det finns misstankar att Rådmannen undanhåller sanningen som kanske är följande: 1 - Hade hon kanske en nära relation till eller med någon av de åtalade ”som kallas Italienare” som visade sig att det är en
Polisman åtalad för koppleri
En polisman i Göteborg som arbetat mot sexhandel åtalades i dag för koppleri. Den 40-årige polismannen har enligt åklagaren låtit en prostituerad kvinna använda hans bostad för prostitution. Polisen har också kört kvinnan till sexköpares bostäder och ha växlat in utländsk valuta som hon fått i betalning. Polismannen förnekar brott men medger att han "varit med vid vissa situationer", uppger åklagaren. Detta framkallar frågan: På vem skall man lita? Min fråga är vad är detta? Hyckleri eller psykisk sjukdom som finns hos de flesta på toppen.     Varför Poliser missbrukar makten?  Dags att införa lämplighets tester samt göra grundläggande undersökningar av sökande. Skriven av Håkan