Vanliga Frågor!

Vanliga_Frgor

 

- Kostar det att läsa tidningen?

Det är gratis att läsa alla artiklar  och privatpersoner får annonsera gratis. Företag som vill annonsera hos detektiven.eu, väljer plats (sidan och språk) för annonseringen. Priser för annonseringen finns under rubrik " Företagsannonsering.  Vill du annonsera privat. så först skall du registrerar dig på Detektiven.eu (vilket är gratis).  Detta gör du genom att klicka på länk  ”Register”.  Fyll i alla fälten och klicka på aktiveringslänken som skickas till din e - mail. Sedan loggar du in på Deteketiven.eu med dina inloggningsuppgifter som du fick till din e-mail. 

- I vilka länder kan jag läsa tidningen detektiven.eu?

Du kan läsa artiklarna och annonser  i alla länder i hela Världen, bara du har tillgång till INTERNET.  Du kan beställa artiklar  från detektiven.eu på en CD skiva som du erhåller mot postförskott. 

- Du kan även betala via SMS?

Först registrerar du dig på Deteketiven.eu (vilket är gratis), detta gör du genom att klicka här: ”Register”. Fyll i alla fälten och klicka på aktiveringslänken som skickas till din email. Sedan loggar du in på Deteketiven.eu med dina inloggningsuppgifter och klickar på översta fliken ”Betalning” och väljer önskad produkt och betalningsmetoden ”SMS Betalning”.

- Hur betalar jag med kreditkort?

Först registrerar du dig på Deteketiven.eu (vilket är gratis), detta gör du genom att klicka här: ”Register”. Fyll i alla fälten och klicka på aktiveringslänken som skickas till din email.  Sedan loggar du in på Deteketiven.eu med dina inloggningsuppgifter och klickar på översta fliken ”Betalning” och väljer önskad produkt och betalningsmetoden ”Paypal Betalning”. Då kommer du till paypals säkra betalnings sida där du fyller i alla fälten till vänster eller om du redan har paypalkonto loggar in till höger. Sedan bekräftar du betalningen och sparar ditt kvitto. När du annonserar på Deteketiven.eu för du kontakt och tillgång till markanden med hela Världen.  (OBS! Vid belastad server kan det ta längre tid att få tillgång till innehållet efter en slutförd betalning. Men normalt sätt så tar det max 1 minut.)

- Hur betalar jag offline?

Först registrerar du dig på Deteketiven.eu (vilket är gratis), detta gör du genom att klicka här: ”Register”. Fyll i alla fälten och klicka på aktiveringslänken som skickas till din email.  Sedan loggar du in på Deteketiven.eu med dina inloggningsuppgifter och klickar på översta fliken ”Betalning” och väljer önskad produkt och betalningsmetoden ”Offline Betalning”. När du klickat offline betalnings metoden skickas betalnings anvisningar till din email adress som du följer. Där står hur mycket och till vem pengarna skall överföras till. OBS! Det är väldigt viktigt att du skriver din email adress i meddelandet vid pengaröverföringen, så vi ser vem som betalt. Det kan ta upp till 5 arbetsdagar tills vi mottagit din betalning och aktiverat kontot. Så fort kontot är aktiverat skickats ett email till din adress som berättar detta. Om du inte har betalt på 14 dagar från beställningen avbryts beställningen.

- Hur fungerar beställningen av magasinet på CD skiva?

Detta gör du lättast genom att skicka ett email till oss, där du skriver på vilket språk du vill ha artikel, du skriver din adress , så återkommer vi med uppgifter om total pris med frakten och leverans tiden.

- Hur skriver jag svar till en artikel?

Svara på en artikel kostar 20,- kr. Efter att du har Registrearat dig och fått loggnings uppgifter till din mail, loggar du in på detektiven.eu med dina inloggningsuppgifter, därefdter klickar på översta fliken ”Betalning” och väljer produkten ”Skriv ett svar till en artikel” och önskad betalningsmetod och följer betalningsanvisningarna. Sen går du in på den artikel du vill svara på och under artikeln ser du alla svar samt formuläret där du skriver in ditt svar. Du måste skriva in en titel i titelfältet och du får max skriva 1000 tecken. 

 

Välkommen med dina åsikter till Detektiven.eu!