EKONOMI

svpl

Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige


Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som görs i Riksdagen med så litet deltagande (se foto) där kontrollsystem av de förtroende valda inte fungerar, gör att skattepengar försvinner och fattas beslut till andras vinning.  Ingen som frågar dem frånvarande, varför de missköter arbete. Slutsatsen  är klart, att de förtroende valda inte har intresse för Landets bästa. Regeringar ständigt jagar företagarna för att de i tid skall betala skatt och vid minsta felaktigheter människor bestraffas eller t.o.m försatts de i konkurs men för egna fel Makthavare vill de bli befriade. Läsare, avgör själva om jag har fel. Skall det bara bestraffas de som producerar skattpengar eller det är dags att ställa till Rättsligt Ansvar även de som slösar bort skattepengar?

Riksdagshuset i Sverige


Foto: Jörgen N. Riksdagen

Innan jag återkommer till detta vill jag ställa några frågor?

1 - Hur kan Svensk Regering tillåta att makthavare skall ta bonus från företag i Sverige utan de som äger företag tillstånd? Regeringen har själv tillsatt de makthavare till olika Styrelsen på företag eller förvaltningar?  Bonuspengar det är stöld av företagets vinst och utbetalas genom att lura andra besparare. Det bästa exempel,  är affärer i HQ-banken. Det bevisar att styrelsen inte är så duktig, när kommer krasch på banker eller andra statliga företag. Alla veta att redovisat ekonomi är Konstgjord men i verkligheten saknas pengar då olika bonussystem har ätit dem. Makthavare suger skattepengar som betalas av den vanlige människan. Aktie och Värdepapper handel,  är ett stor bluff som liknar pyramidspel, då folket luras med Regeringens hjälp. Alla lärde sig för att det skall bli VINNARE så måste finns FÖRLORARE.                                                        2 – Hur kan Svenska Regeringen slösa skattepengar på arbetslösa, långtids sjukskrivna förtidspensionerade etc, som inte ville utbilda sig, inte heller arbeta, etc? De vill ha pengar utan att göra något?  De kan ex. samla skräpp eller ta upp rester av tuggummi. Regeringen lånar pengar för bekosta utgifter men ingen som frågar vilken Generation skall betala de pengar tillbaka.                                                                                                                                                                                                  3 – Hur kan den Svenska Regeringen skicka så mycket skattepengar till utlandet sk. biståndshjälp utan att ha kontroll över pengar? Varför och var  försvinner de 50 % av utlands hjälpen ? Det är skattepengar som skickas till utlandet? Vem skall utreda försvinnande av de pengarna och vem skall ta rättslig ansvar för de stölder?                                                                         4 – Hur kan Svensk Regering lura människor genom att inte detaljera elelr redovisa både inkomster och förluster. Regerings redovisning bygger på allmänna siffror som vanliga människor inte begriper.                                                                                5 – Varför Regeringen och andra Makthavare inte skall ställas till Rättsligt Ansvar för misskötsel och slöseri av skattepengar, etc då de beviljas  till olika bygg projekter? Det är allmänt känd att till Makten kommer fattiga människor och efter några år vid makten är de stenrika. Slutsatsen är enkelt. De har inte tjänat pengar på inkomster bara på fiffel. Du kan inte påstå att en ung tjej eller en ung kille kan tillföra landet intresse något? De används för sexs äventyr, för att minska risker för besök på sexklubbar, etc.

Svenska Politiker är som den Räv på foto. Alltid vinnare.

  
Foto. Anna N.

Tittar man på ovan RÄV djur, så den har samma karaktär som de flesta i Regeringen eller i  Oposition. Oavsätt hur vi tänker, så de flesta från regeringen eller Oposition inte vågar säga sanningen i ögonen.  Rädsla för repressalier som ex: olika hämnd, förlust av arbetete, eller andra bestrffningar, etc, gör att alla lider och inte vågar ta upp kampen med ovan frågor.  I Demokrati skall bestraffas alla, både de som undanhåller skattepengar men också de som slösar bort skattepengar. I nuförtiden företagare och arbetande människor, är så hård belastade av arbete och skatter att de inte har tid till sex som de myror på bilden.

 
Foto Ivan G.

Numera, människor är också rädda för att inte bli beskattade för sexs nöje, när de visar för Staten att kan tjäna pengar och det inte går att bmera beskatta människor.
Frågan uppstår: - Vem skall bestraffas för skattepengar?

- De som tillverkar skatteinkomster?

eller

- De som slösar bort skattepengar utan ansvar? 

Var inte rädd för sanningen även om den gör för visa människor ont. Mera i nästa utgåva.

Skriven av Lennart W.

Muslimska kvinnor har smugglat NARKOTIKA för 12 miljoner USD

På flygplatsen i Soekarno-Hatta Jakarta/Indonesien tullen har anhållit tio Iranska kvinnor som smugglade narkotika, amfetamin för 12.5 miljoner US Dollar. Åtta av dem hade s.k. Burk på huvudet. Tullchefen Anwar Suprijad har informerat media om detta händelse. Smugglerskor har kommit med flyg till Jakarta från olika länder såsom Malesia, Syria, Katar. Indonesisk tull har tagit från smugglerskor 23 kg metamfetamin och 23 liter vätska av samma narkotika. Narkotika var förpackat i plastbehållare till maten och i flaskor efter kosmetika, som de hade i handbagage. Tull chefen Anwar Suprijad [ ... ]

Läs Mer ...
SÅ UPPTÄCKER DU ATT FÖRETAGETS NEDGÅNG NÄRMAR SIG

När du som ledare/företagsägare upptäcker att dina anställda: 

- Kommer ofta sent på morgonen och helst går tidigt hem.

- Gör ingenting under de sista timmarna på arbetet.

- Tar rökpauser och lunchpauser längre än föreskrivet/avtalat.

- Är fysisk trötta på jobbet och ofta tänker på något annat än arbete.

- Ofta är sjukskrivna på olika påhittade sjukdomar.

- Ofta kommer med osanna ursäkter för utebliven prestation.

- Gör bristfälliga redovisningar, levererar ofta bristfälliga varor, inte håller tiden, etc.

- Ofta talar i telefon om privatsaker eller Surfar [ ... ]

Läs Mer ...
Politiskt löfte samt svek och lögner

Det är dags att tala sanningen. Sanningen är en av de viktigaste ämne som detektiven.eu  skriver under denna rubrik ”Politiskt löfte samt svek och lögner”. De flesta människor inte reflekterar på , att de löfte som Politiker lovar och utge innan varje val, inte har någon förankring med verkligheten och inte heller bär någon  sanning. Löfte som utges till alla människor är varje gång samma. Alla Politiker hänvisar till samma uttal såsom: vård, omsorg, arbete, skolan och miljö.

Detta är Politikernas löfte i Sverige och övriga Världen.  Foto: Jan G.

Granska Politikernas löfte, [ ... ]

Läs Mer ...
Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajar

Foto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige

Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som [ ... ]

Läs Mer ...
Ekonomiska och rättsliga ansvaret

Det mest nyfikna ämne är: ” Ekonomiska och rättsliga ansvar för AALLA felaktiga beslut som alla vid makten begår .

Foto. Gunnar N.

Makthavare har bäddat för sig själva, en säkerhet som skyddar de att inte bli ställda till ansvar både ekonomisk eller rättslig, även om de fattar en eller flera felaktiga beslut som kostar Staten miljoner. Vid brott avslöjande går de också fria. Jag inte fattar, att samhället accepterar detta och att samhället inte tänker på detta. Makthavare inkl. Politiker skull vara ställda till ekonomisk eller rättsligt ansvar. För det första så många [ ... ]

Läs Mer ...
Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.