EKONOMI

svpl

Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajarFoto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker i utlandet och de har bevisat för sina Regeringar och sina väljare, att om man är ärligt och utför arbete utan mygel och korruption, så varje Kommun kan bli Rik, välsköt och medborgarna tjänar pengar och blir aktiva i arbete för Kommun bästa. Detta jag inte kan säga som exempel om Malmö Kommunalråd i Malmö eller Göteborgs . Båda Kommuner styrs av Socialdemokrater, där verksamhet bygger på korruption, mygel, svarta affärer och förtal av de som är farliga för deras maktutövning.  Malmö Kommunalrådet (ursprungligen från Letland) var åtalat för bokföringsbrott när man byggde ett område i Malmö med namn B01. Där förekom falska fakturor, obetalda skatter, mutor, svarta pengar etc. och till slut allt gick i konkurs.

Ansvarig för bokföringen var Malmö Kommunalråd men Malmö tingsrätt frikände honom. Kort därefter samma Kommunalråd gjorde upphandling av datorer hos sin bästa kollega, för 114 miljoner. Även om andra anbudsgivarna med samma datorer ville ha 50 % billigare sä han handlade hos kollega.. Ärende gick till Malmö tingsrätt och Kommunalråd frikändes. Han har sagt att han inte har fått någon muta. Ha Ha Ha , vem tror på detta ? Malmö tingsrätt. Då betyder detta att domaren köptes för pengar. Om det skulle vara en vanlig företagare, skulle han få minst 6 års fängelse. Det samma Kommunalråd numera omvaldes för 3 gånger eftersom i Malmö har många socialbidragstagare som kan knappt svenska språket och alla röstar på honom för att få pengar utan arbete. Vidare han klagar på judar och detta tycke om araber.  Kommunalråd, är en ekobrottsling som sitter vid makten eftersom ingen vill ha makten från honom. På samma sätt kom Hitler till makten.

Kommunalråd från Göteborg - Sverige

Det är en socialdemokrat som fortsätter med korruption och mutor enligt partiets linie.. Konstigt nog att Socialdemokratisk parti klagar mest på alla, men de inte ser på sig själva hur mycket svindel de orsakar för Sverige . Dem är experter på att dra egna familjer till olika maktposter och därefter spela oskyldiga. Ingen kan åtala dem eftersom alla vill behålla arbete och därför frikännande i tingsrätter sker alltid. Den som vill tala sanningen blir direkt utfryst och ingen vill förlora sina inkomster. Detta är Svensk demokrati. Den enda som vågar tala sanningen och står för sanningen är ledare för Sverige Demokrater, trots at de är mest smutskastade av Socialdemokrater, varför? Han visar fakta om allt mygel, missbruk av pengar etc. När socialdemokrater var vid makten.

Ledare för Sverige Demokraterna i Sverige


Foto: Adam L.

Sverige demokrater är ett parti som står för sanningen och som valdes till Riksdagen av 340.000 väljare. Sverige demokrater, är för dagen mest befriat parti från korruption, mygel, svågerpolitik, mutor och står för sanningen. Sanningen gör ont till de andra partier. En ung ledare som är kunnig och har kunskap om:

- Samhället funktion, om samhällets behov.
- Ekonomi i samhället.
- Människans svårigheter för att säga sanningen för makthavarna etc.                                                                                            Det bästa i hans karaktär är, att han har starkt psyke och vågar stå mot myglarna som döljer sig i olika partiförpackningar. Många som hoppas på att svensk samhället öppnar ögonen och väljer en ung inte smittat av sjukdomar som: korruption, mygel, svågerpolitik, mutor. En ledare för Sverige Demokrater som tänker på EGNA MEDBORGARE och att majoriteten skall bestämma över minoriteten, (och inte som är idag att minoriteten bestämmer över majoriteten.) Politiker från andra länder i Europa borde ta lära från hans Politisk kunskap.

Mera i nästa upplaga.

Skriven av: Martina K. (opolitisk)

Muslimska kvinnor har smugglat NARKOTIKA för 12 miljoner USD

På flygplatsen i Soekarno-Hatta Jakarta/Indonesien tullen har anhållit tio Iranska kvinnor som smugglade narkotika, amfetamin för 12.5 miljoner US Dollar. Åtta av dem hade s.k. Burk på huvudet. Tullchefen Anwar Suprijad har informerat media om detta händelse. Smugglerskor har kommit med flyg till Jakarta från olika länder såsom Malesia, Syria, Katar. Indonesisk tull har tagit från smugglerskor 23 kg metamfetamin och 23 liter vätska av samma narkotika. Narkotika var förpackat i plastbehållare till maten och i flaskor efter kosmetika, som de hade i handbagage. Tull chefen Anwar Suprijad [ ... ]

Läs Mer ...
SÅ UPPTÄCKER DU ATT FÖRETAGETS NEDGÅNG NÄRMAR SIG

När du som ledare/företagsägare upptäcker att dina anställda: 

- Kommer ofta sent på morgonen och helst går tidigt hem.

- Gör ingenting under de sista timmarna på arbetet.

- Tar rökpauser och lunchpauser längre än föreskrivet/avtalat.

- Är fysisk trötta på jobbet och ofta tänker på något annat än arbete.

- Ofta är sjukskrivna på olika påhittade sjukdomar.

- Ofta kommer med osanna ursäkter för utebliven prestation.

- Gör bristfälliga redovisningar, levererar ofta bristfälliga varor, inte håller tiden, etc.

- Ofta talar i telefon om privatsaker eller Surfar [ ... ]

Läs Mer ...
Politiskt löfte samt svek och lögner

Det är dags att tala sanningen. Sanningen är en av de viktigaste ämne som detektiven.eu  skriver under denna rubrik ”Politiskt löfte samt svek och lögner”. De flesta människor inte reflekterar på , att de löfte som Politiker lovar och utge innan varje val, inte har någon förankring med verkligheten och inte heller bär någon  sanning. Löfte som utges till alla människor är varje gång samma. Alla Politiker hänvisar till samma uttal såsom: vård, omsorg, arbete, skolan och miljö.

Detta är Politikernas löfte i Sverige och övriga Världen.  Foto: Jan G.

Granska Politikernas löfte, [ ... ]

Läs Mer ...
Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajar

Foto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige

Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som [ ... ]

Läs Mer ...
Ekonomiska och rättsliga ansvaret

Det mest nyfikna ämne är: ” Ekonomiska och rättsliga ansvar för AALLA felaktiga beslut som alla vid makten begår .

Foto. Gunnar N.

Makthavare har bäddat för sig själva, en säkerhet som skyddar de att inte bli ställda till ansvar både ekonomisk eller rättslig, även om de fattar en eller flera felaktiga beslut som kostar Staten miljoner. Vid brott avslöjande går de också fria. Jag inte fattar, att samhället accepterar detta och att samhället inte tänker på detta. Makthavare inkl. Politiker skull vara ställda till ekonomisk eller rättsligt ansvar. För det första så många [ ... ]

Läs Mer ...
Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.