sv Svenska pl Polski

Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från utlandet med falska avspeglingar att dem skall bo i Sverige och sen de återvänder sina hem. Samma gäller de utbetalda FEJKADE förtidspensioner där förtidspensionerade arbetar i utlandet och ta pengar via kreditkort?

4 – Hur kan utbetalas pensioner till pensionärer som bor i utlandet och inte lever länge och anhöriga ta pengar via kreditkort.?


Foto Jocha D 

Det är ingen nyhet att Politiker i Sverige utnyttjar Statliga kontokort för att handla till privata behov från FALLUKORV till DYRA VÄSKOR. När de blir avslöjade vill de bli förlåtna. Okej, de avslöjade har betalt pengar tillbaka men hur många inte är avslöjade??? Detta kan jämföras med en bank rånare, så när Polisen ta honom, så säger han jag lämnar pengar tillbaka till banken och han är fri.

Vad det är skillnad mellan rånare och stölder via statlig kreditkort?


Foto: Elin G.

Bankrånares handling.


Foto: Elin G

Nu alla skall kräva, att det skall lagstiftas Makthavare och Politiker ansvar  både Ekonomisk och RättsligT FÖR SINA FELAKTIGA BESLUT?  De felaktiga beslut som gäller olika utbetalningar av skattepengar såsom: utlandshjälp, hjälp till flyktningarna som inte finns, felaktiga utbetalningar från försäkringskassan, socialen, felaktiga investeringar etc, borde vara straffbart. Regeringar i varje land skall ansvara för felaktiga beslut både när det gäller skickade skattepengar till utlandshjälp OCH  den hjälpen, som ofta är påhittad med motivation att den går till: krigs flyttningar, betalningen av socialen ( till de som inte behöver), sjukskrivningar eller bluff utbetalningar till pensionärer (som är avlidna i utlandet)  samt påhittade investeringar. Bakom allt detta döljer sig också korruption, mutor, etc.

Regeringar i Tyskland, Sverige, Polen, Frankrike, England och andra länder måste ansvara för inrikes oordning som finns i varje land såsom: Smuggling av narkotika, alkohol, cigaretter, vapen, missbruk av narkotika, alkohol, cigaretter, vapen, överfall av människor, rån, innehållet av vapen, statlig ekonomisk lurendrejeri, garantera säkerhet i skolan för ungdomar, garantera säkerhet till medborgare i olika åldrar, säga sanningen att varje medborgare. Regeringar måste klart säga att det är var och en uppgift att söka arbete. Det är dags för att stoppa falskt löfte till medborgare, stoppa födsel av barn med dåliga och skadade gener. Tvinga alla Politiker på alla nivå samt statlig anställda att avslöja sitt utländska Bank konto, förbjuda demonstranter och skadegörelse . Det skall ändras lagar för att uppfostra ungdomar och missbrukare att skadegörelse på privat egendom och statliga egendom skall föräldrar betala. När politiker i varje land inte kan uppfylla ovan redovisade problem för så de måste omgående avgå från makten.

Mera skriver jag i nästa utgivning.

Har jag fel så bemöta detta skriftligen .

Tänk noga. Innan du blir arg och börjar skriva så skall du veta att Sanningen gör ont.

Skriven av: Jukka D

Muslimska kvinnor har smugglat NARKOTIKA för 12 miljoner USD

På flygplatsen i Soekarno-Hatta Jakarta/Indonesien tullen har anhållit tio Iranska kvinnor som smugglade narkotika, amfetamin för 12.5 miljoner US Dollar. Åtta av dem hade s.k. Burk på huvudet. Tullchefen Anwar Suprijad har informerat media om detta händelse. Smugglerskor har kommit med flyg till Jakarta från olika länder såsom Malesia, Syria, Katar. Indonesisk tull har tagit från smugglerskor 23 kg metamfetamin och 23 liter vätska av samma narkotika. Narkotika var förpackat i plastbehållare till maten och i flaskor efter kosmetika, som de hade i handbagage. Tull chefen Anwar Suprijad [ ... ]

Läs Mer ...
SÅ UPPTÄCKER DU ATT FÖRETAGETS NEDGÅNG NÄRMAR SIG

När du som ledare/företagsägare upptäcker att dina anställda: 

- Kommer ofta sent på morgonen och helst går tidigt hem.

- Gör ingenting under de sista timmarna på arbetet.

- Tar rökpauser och lunchpauser längre än föreskrivet/avtalat.

- Är fysisk trötta på jobbet och ofta tänker på något annat än arbete.

- Ofta är sjukskrivna på olika påhittade sjukdomar.

- Ofta kommer med osanna ursäkter för utebliven prestation.

- Gör bristfälliga redovisningar, levererar ofta bristfälliga varor, inte håller tiden, etc.

- Ofta talar i telefon om privatsaker eller Surfar [ ... ]

Läs Mer ...
Politiskt löfte samt svek och lögner

Det är dags att tala sanningen. Sanningen är en av de viktigaste ämne som detektiven.eu  skriver under denna rubrik ”Politiskt löfte samt svek och lögner”. De flesta människor inte reflekterar på , att de löfte som Politiker lovar och utge innan varje val, inte har någon förankring med verkligheten och inte heller bär någon  sanning. Löfte som utges till alla människor är varje gång samma. Alla Politiker hänvisar till samma uttal såsom: vård, omsorg, arbete, skolan och miljö.

Detta är Politikernas löfte i Sverige och övriga Världen.  Foto: Jan G.

Granska Politikernas löfte, [ ... ]

Läs Mer ...
Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajar

Foto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige

Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som [ ... ]

Läs Mer ...
Ekonomiska och rättsliga ansvaret

Det mest nyfikna ämne är: ” Ekonomiska och rättsliga ansvar för AALLA felaktiga beslut som alla vid makten begår .

Foto. Gunnar N.

Makthavare har bäddat för sig själva, en säkerhet som skyddar de att inte bli ställda till ansvar både ekonomisk eller rättslig, även om de fattar en eller flera felaktiga beslut som kostar Staten miljoner. Vid brott avslöjande går de också fria. Jag inte fattar, att samhället accepterar detta och att samhället inte tänker på detta. Makthavare inkl. Politiker skull vara ställda till ekonomisk eller rättsligt ansvar. För det första så många [ ... ]

Läs Mer ...
Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.