sv Svenska pl Polski

Politiskt löfte samt svek och lögner

Det är dags att tala sanningen. Sanningen är en av de viktigaste ämne som detektiven.eu  skriver under denna rubrik ”Politiskt löfte samt svek och lögner”. De flesta människor inte reflekterar på , att de löfte som Politiker lovar och utge innan varje val, inte har någon förankring med verkligheten och inte heller bär någon  sanning. Löfte som utges till alla människor är varje gång samma. Alla Politiker hänvisar till samma uttal såsom: vård, omsorg, arbete, skolan och miljö.

Detta är Politikernas löfte i Sverige och övriga Världen.

 
Foto: Jan G.

Granska Politikernas löfte, så ser Ni att ALLT det är en STOR bluff bara för att komma till makten. Läs nedan fakta:

Vården är under allt kritik. Läkarna slarvar och gör samma misstag och missbedömningar, oavsett vem som sitter i Regeringen. Frågan är om misstag och missbedömningar görs på grund av okunnighet i svenska språk eller på grund av, att läkarna har så dåligt yrkes erfarenhet och utbildning som de gjorde för att få Diplom och inte för att kunna yrke.? (Detta gäller också andra länders läkare som arbetar i Sverige) - Vård och Omsorg saknar klara regler och ansvar. Anställda gör vad de vill och hur de vill utan ha ansvar för arbete. Ingen vill ta ett juridiskt ansvar för all misskötsel av människor . Den vården och omsorg kan jag kalla sista vägen till kyrkogård.

- Arbete som Politiker lovar, är ett bluff löfte. Regering inte kan skapa arbete eftersom Staten inte äger företag bara har den lilla offentliga sektorn. Där alla platser är upptagna för Politikernas bekanta eller familjemedlemmar eller partimedlemmar.

- Skolan utvecklas inte alls. Politiska lögner med de ständiga reformerna eller ursäkterna om diskriminering och mobbing  eller olika beslut om att elever skall godkänna lärare och lära dem undervisa, etc,  är en av de stora Politiska bluffar som kan finnas.. De ständiga klagande gör att människor får samlevnads svårigheter på arbetsplatsen. Ingen vill höra eller erkänna sanningen, oavsett: ålder, kön, nationalitet, religion, etc. Många elever går ut grundskolan eller gymnasium och de kan knappt läsa, skriva eller räkna, etc.  De inte heller är lärda för att lyssna eller erkänna sanningen eftersom deras uppfostran belastas av lögner och en gång till lögner, etc.

- Miljödiskussion, är en bluff fråga. Se hur smutsiga, är alla länder inkl. Sverige. Alla sorters skräp, målade vägar, brända hiss knappar eller kastade tuggummi som ligger på varenda gata, inte kan styrka att människor bryr sig om miljö.  Titta bara på alla de färgade kläder som miljöaktivister bär och de cigaretter som de röker samt den alkohol som de dricker, etc, så kan Ni ställa frågor Hur mycket miljö skadas vid tillverkningen av nämnda produkter. Skitsnack om miljö, det inte går ihop med sanningen.  De som sitter vid makten och bygger små vägar, rondeller, etc är i syfte att bilar skall släppa mera och mera avgaser.

Politiker i Sverige samt i andra länder, förutom att de smutskastar varandra, så ifrågasätter de varandras trovärdighet och själva framställer sig som Guds Barn.  De kritiserar varandra en som talar sanningen men själva saknar förslag till förbättringar i samhället för att bevisa rätt i deras kritik.  Deras kritik saknar fakta som skulle ge bättre levnadstandard till medborgare.  Alltid efter valet visar sig att alla deras löfte var bara bluff. Detta är lurendrejeri och de måste ta en juridisk ansvar eventuell måste de ställas till rätta.

Politikers motto – satsa på dig själv:

I Sverige städare har de högsta utbildningar i hela världen. De högt utbildade invandrare städar eller de får socialbidrag. När det har gått några år,  har de glömt utbildningen och eller de fortsätter bli städare eller blir de socialfall.  Efter 6 månader arbete som städare, får de att A-kassa. Dem lär sig skapa påhittade sjukdomar och de går i tidigare förtidspension. Politiker gör för dem bekvämt i syfte för att vinna röster till nästa val.  Folkvalda Politiker borde ställs till ansvar för alla de vallöften som uttalas endast i syfte för att komma till makten.  När en ny parti ( ex. Sverigedemokrater) kommer till makten, så kommer anklagelser om att det är  ett nazistparti och sprids propaganda att de har Hitlers åsikter,etc. Detta  är en politisk BLUFF för att undanröja konkurrenter och behålla makten för att inte besvara obekväma frågor, där sanningen skulle framföras. Alla vet att Adolf Hitler, var en Tysk Politiker, som startade år 1921 en National - Socialistisk Arbetarparti i Tyskland (NSDAP), med Tysk ideologi(Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) som var verksam från fram till 1945 . Adolf Hitler aldrig startade ett nazistiskt parti. Det ordet hittades på av de som har ljugit för folket för att sanningen inte kommer fram.

Symboler för Svenska Partier, har upptagits på senaste tiden med blommor.

Tittar man på lilla Sverige med 9-miljoner invånare, så i Regeringen finns de 7 - etablerade partier. När ett så litet Land med så lite människor inte kan komma överens om Politisk styre, så vad skall vi säga om stora länder?  Politiker ofta säger att de representerar väljarnas politiska åsikter med även detta är vilseledande. Ingen av Makthavare bryr sig om egna medborgare när den kommer till makten.  De vill helst sitta 2-perioder för att få pension livet ut. Politiker alltid talar om problem som finns i andra länder, för att undgå sanningen om problem i eget Land. 

I Europa finns bara två ledare som tänker på egna Medborgare . Det är Niclas Sarkozy och Palladium Putin.  Frågor som uppstår är:  Vilka väljare som är viktigast för Politiker i varje Land? Vem som är viktigast i varje land:
 

 • Företagare som skaffar arbete åt människor och betalar extra skall (socialavgifter ) för varje anställd?
 • Arbetslösa där de flesta är utan utbildning eller har de glömt utbildning men  inte vill arbeta eftersom  de vill tjäna utan att arbeta och lika mycket som Statsminister?
 • Förtidspensionerade som fick sjukpension  för pengar och nu vill de att andra skall arbeta för dem?
 • Sjukskrivna som inte vågar träna för att bli friska, eller sluta med cigaretter, alkohol, narkotika, tabletter, eller alla de pensionerade som kom från utlandet och fick gratis pension i Sverige utan att göra något för Sverige?
 • Missbrukare som vill leva i egen värld och som vill missbruka samt kräver gratis pengar, sjukvård,etc ?
 • Utländska lyxsökare som vill har pengar utan att göra något för Sverige, medan i sina hemländer äger stora förmögenheter?
 • Religiösa fanatiker som endast vill att andra skall arbeta för dem och att de har rätt till gratis pengar?
 • De som har lyxfastigheter i sitt hemland och lurar Sverige samt samhället på pengar via olika bidrag eller socialbidrag?
 • De som kallas ”politiska flyttningar” som är skrivna i olika länder för att få olika bidrag. Ibland från 3-4 länder samtidigt, som  ex.  Barn bidrag kvitteras ut i Sverige och England genom att använda dubbla medborgarskap och dubbla Pass?
 • Bedragare, rånare och lurendrejare som bara hämtar pengar på beställning enligt olika insider tips samt eller får socialbidrag eller sjukpension?
 • Smugglare av narkotika, alkohol, cigarett, som sin med verksam får hjälp från korrumperande makt representanter, etc?

I Sverige i motsats till andra Länder, finns korruption i det som kallas tredje handkorruption. De som vill ge mutor söker makthavarens kollega och via honom ge kuvert med mutpengar.  Juridisk inte går att bevisa att makthavare fått pengar,  därför kallas det att i Sverige inte finns korruption. Detta är på samma som i Iran att inte finns prostitution eftersom en man  kan gifta dig på en timme eller fler och när han tröttnar så får skilsmässa.

Listan är lång och nu vet ni själva hur korruption fungerar i olika länder. 

Skriven av Jörgen N.
Muslimska kvinnor har smugglat NARKOTIKA för 12 miljoner USD

På flygplatsen i Soekarno-Hatta Jakarta/Indonesien tullen har anhållit tio Iranska kvinnor som smugglade narkotika, amfetamin för 12.5 miljoner US Dollar. Åtta av dem hade s.k. Burk på huvudet. Tullchefen Anwar Suprijad har informerat media om detta händelse. Smugglerskor har kommit med flyg till Jakarta från olika länder såsom Malesia, Syria, Katar. Indonesisk tull har tagit från smugglerskor 23 kg metamfetamin och 23 liter vätska av samma narkotika. Narkotika var förpackat i plastbehållare till maten och i flaskor efter kosmetika, som de hade i handbagage. Tull chefen Anwar Suprijad [ ... ]

Läs Mer ...
SÅ UPPTÄCKER DU ATT FÖRETAGETS NEDGÅNG NÄRMAR SIG

När du som ledare/företagsägare upptäcker att dina anställda: 

- Kommer ofta sent på morgonen och helst går tidigt hem.

- Gör ingenting under de sista timmarna på arbetet.

- Tar rökpauser och lunchpauser längre än föreskrivet/avtalat.

- Är fysisk trötta på jobbet och ofta tänker på något annat än arbete.

- Ofta är sjukskrivna på olika påhittade sjukdomar.

- Ofta kommer med osanna ursäkter för utebliven prestation.

- Gör bristfälliga redovisningar, levererar ofta bristfälliga varor, inte håller tiden, etc.

- Ofta talar i telefon om privatsaker eller Surfar [ ... ]

Läs Mer ...
Politiskt löfte samt svek och lögner

Det är dags att tala sanningen. Sanningen är en av de viktigaste ämne som detektiven.eu  skriver under denna rubrik ”Politiskt löfte samt svek och lögner”. De flesta människor inte reflekterar på , att de löfte som Politiker lovar och utge innan varje val, inte har någon förankring med verkligheten och inte heller bär någon  sanning. Löfte som utges till alla människor är varje gång samma. Alla Politiker hänvisar till samma uttal såsom: vård, omsorg, arbete, skolan och miljö.

Detta är Politikernas löfte i Sverige och övriga Världen.  Foto: Jan G.

Granska Politikernas löfte, [ ... ]

Läs Mer ...
Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajar

Foto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige

Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som [ ... ]

Läs Mer ...
Ekonomiska och rättsliga ansvaret

Det mest nyfikna ämne är: ” Ekonomiska och rättsliga ansvar för AALLA felaktiga beslut som alla vid makten begår .

Foto. Gunnar N.

Makthavare har bäddat för sig själva, en säkerhet som skyddar de att inte bli ställda till ansvar både ekonomisk eller rättslig, även om de fattar en eller flera felaktiga beslut som kostar Staten miljoner. Vid brott avslöjande går de också fria. Jag inte fattar, att samhället accepterar detta och att samhället inte tänker på detta. Makthavare inkl. Politiker skull vara ställda till ekonomisk eller rättsligt ansvar. För det första så många [ ... ]

Läs Mer ...
Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.