sv Svenska pl Polski

SÅ UPPTÄCKER DU ATT FÖRETAGETS NEDGÅNG NÄRMAR SIG

När du som ledare/företagsägare upptäcker att dina anställda: 

- Kommer ofta sent på morgonen och helst går tidigt hem.

- Gör ingenting under de sista timmarna på arbetet.

- Tar rökpauser och lunchpauser längre än föreskrivet/avtalat.

- Är fysisk trötta på jobbet och ofta tänker på något annat än arbete.

- Ofta är sjukskrivna på olika påhittade sjukdomar.

- Ofta kommer med osanna ursäkter för utebliven prestation.

- Gör bristfälliga redovisningar, levererar ofta bristfälliga varor, inte håller tiden, etc.

- Ofta talar i telefon om privatsaker eller Surfar på internet istället för att utföra sin arbetsuppgift.

- Tar inte det ansvar som de åtagit sig enligt anställningsavtal.

- Visar sig vara helt annorlunda än vad som förespeglats vid intervju eller på ansökan om arbete.

- Ljuger för dig om allt för arbetsmisslyckande och ofta uppsåtligen gör sönder maskiner, etc.

- Är ovilliga att påta sig ny ansvar för att åta sig nya arbetsuppgifter, etc.

- Ofta kommer med olika anledningar för att sluta tidigt eller ta ledigt.

- Ofta är missnöjda eller irriterade och hamnar i konflikter med medianställda

- Provocerar ledningen för att bli avskedat då gratis förmåner skall nyttjas.

- Ofta de börjar bilda  grupperingar eller revirer fört att framkalla osämja på företaget.

- Uppehåller sig oftare på toaletten, fikarummet eller annan utrymme, med mera.


NY HUMAN RESOURCE MANAGEMENT- MODELL:

A) Under Taylorismen (1900-) togs ingen hänsyn till mänskliga faktorer på arbetsplatsen.

B) När dessa togs med i beräkningarna (1970-) blev arbetsplatsen mer effektiv och trivsam, då anställda motiverades att ta ansvar för företagets vinster men inte för företagets förluster.

C) NU (2000-) är det dags att ta steget vidare, då anställda måste ansvara för företagets inkomster utan att alltid skall de motiveras. Anställda  ta ansvar för företagets vinster och förluster. Det krävs för att ägarna kan få ett större personligt engagemang i arbetsanskaffning, då det uppnås ett mer effektivt arbete som anställda skall utföra. Ingen företag kan överleva om anställda bara vill ha och ta utan att ge effektiv arbete.

Om ett företag skall vara framgångsrikt i ett modernt samhälle måste FÖRETAGSLEDNINGEN (både inom privat och offentligt sektor) ta med i beräkningarna att: NYA anställningsavtal måste skrivas och att privata problem som påverkar den anställdes EFFEKTIVITET på arbetsplatsen skall vara inskriven i arbetsavtal . Arbetsinsatsen skall vara  direkt knuten till den anställdes LÖN och situation utanför arbetsplatsen. Om anställda skall dela vinsten - så anställda måste också ansvara för förluster eftersom avtalat lön skall vara avspeglat i arbetsprestation. Varje företag och myndighet skall sträva efter att varje anställd skall vara effektiv på sin arbetsplats, dvs. 8 - timmar/dag inte endast för 2-3 timmar/dag som i nuvarande läge. Personalen görs effektiv genom att skriva in i anställningsavtal detaljerat arbetsuppgifter inkl. arbetstiden för varje uppdrag. Om detta avtal inte uppfylls till 100% skall det naturligtvis vara den anställde som ansvarar för alla förluster,  som har uppkommit på grund av anställdes dåligt arbete. På detta sätt byggs ett system som är: självkontrollerande, ger ett verkligt personligt engagemang och har en naturligt självklar ansvarsfördelning på varje företag.

I varje anställningsavtal skall det klart framgå att arbetstrygghet åligger hos bägge parter - den anställde skall ha anställningstrygghet genom att ha arbete OCH  företaget måste ha trygghet att den inte behöver till varje anställd skaffa en vakt för att den anställde frambringar inkomster åt företaget. 

Varje Företag för att lyckas i framtiden måste göra omorganisering på varje arbetsplats och skriva NYA anställningsavtal med detaljerade arbetsuppgifter, specificerade mål, krav på arbetseffektivitet och hälsoansvar både i det privata såväl offentliga sektor. Den fördjupade avtalsstrukturen frambringar ett belöningssystem som direkt motsvarar arbetsuppgiften som utförs, måste bli garanti för bägge sidor att kunna ta och att kunna ge. Det kostar, men i längden blir det billigare. Alla företagare som väntar för länge kommer  att bli ett offer för den gammaldags struktur, som lärde anställda att bara ta utan att ge där ställada krav på anställda tolkas som påhopp, diskriminering, etc. Tider för Fackföreningar är över, eftersom de deformera mest människor.. Det är dags att sluta lura människor på som kallas provanställningar och fastanställningar. Fackföreningspampar skall sluta ta feta löner, festa för 4 miljoner kronor och vilseleda människor. Facket kräver  från anställda bara dyra medlemsavgifter.

En sak är säkert att det inte finns företag som avskedar bra anställda. Varje anställd måste kunna sköta sin hälsa för att kunna utföra bra arbete, dvs sova mellan 7-8 timmar, äta bra, inte missbruka alkohol, narkotika, cigaretter, vara själv disciplinerat i den privata livet  och festande, knullande, etc skall planeras när tiden tillåter.

Olika bidrag i samhället deformerar unga och gamla människor och gör de människor till handikappade, dvs:  Eunucker, Missbrukare, Brottslingar, Otrogna, Falska, Psyksjuka, mm.

Människors klagande på Stressen eller Depression eller att de är Utbrända, etc, är endast bevis på:  att människor skapar osanna story och ursäkter för att manipulera andra för egen ekonomisk vinning  som i sin tur bevisar  att vuxna människor inte kan organisera sitt vardagslivet både med arbete, barn, sex, träning, etc.

Skriven av Henke.

Muslimska kvinnor har smugglat NARKOTIKA för 12 miljoner USD

På flygplatsen i Soekarno-Hatta Jakarta/Indonesien tullen har anhållit tio Iranska kvinnor som smugglade narkotika, amfetamin för 12.5 miljoner US Dollar. Åtta av dem hade s.k. Burk på huvudet. Tullchefen Anwar Suprijad har informerat media om detta händelse. Smugglerskor har kommit med flyg till Jakarta från olika länder såsom Malesia, Syria, Katar. Indonesisk tull har tagit från smugglerskor 23 kg metamfetamin och 23 liter vätska av samma narkotika. Narkotika var förpackat i plastbehållare till maten och i flaskor efter kosmetika, som de hade i handbagage. Tull chefen Anwar Suprijad [ ... ]

Läs Mer ...
SÅ UPPTÄCKER DU ATT FÖRETAGETS NEDGÅNG NÄRMAR SIG

När du som ledare/företagsägare upptäcker att dina anställda: 

- Kommer ofta sent på morgonen och helst går tidigt hem.

- Gör ingenting under de sista timmarna på arbetet.

- Tar rökpauser och lunchpauser längre än föreskrivet/avtalat.

- Är fysisk trötta på jobbet och ofta tänker på något annat än arbete.

- Ofta är sjukskrivna på olika påhittade sjukdomar.

- Ofta kommer med osanna ursäkter för utebliven prestation.

- Gör bristfälliga redovisningar, levererar ofta bristfälliga varor, inte håller tiden, etc.

- Ofta talar i telefon om privatsaker eller Surfar [ ... ]

Läs Mer ...
Politiskt löfte samt svek och lögner

Det är dags att tala sanningen. Sanningen är en av de viktigaste ämne som detektiven.eu  skriver under denna rubrik ”Politiskt löfte samt svek och lögner”. De flesta människor inte reflekterar på , att de löfte som Politiker lovar och utge innan varje val, inte har någon förankring med verkligheten och inte heller bär någon  sanning. Löfte som utges till alla människor är varje gång samma. Alla Politiker hänvisar till samma uttal såsom: vård, omsorg, arbete, skolan och miljö.

Detta är Politikernas löfte i Sverige och övriga Världen.  Foto: Jan G.

Granska Politikernas löfte, [ ... ]

Läs Mer ...
Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajar

Foto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige

Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som [ ... ]

Läs Mer ...
Ekonomiska och rättsliga ansvaret

Det mest nyfikna ämne är: ” Ekonomiska och rättsliga ansvar för AALLA felaktiga beslut som alla vid makten begår .

Foto. Gunnar N.

Makthavare har bäddat för sig själva, en säkerhet som skyddar de att inte bli ställda till ansvar både ekonomisk eller rättslig, även om de fattar en eller flera felaktiga beslut som kostar Staten miljoner. Vid brott avslöjande går de också fria. Jag inte fattar, att samhället accepterar detta och att samhället inte tänker på detta. Makthavare inkl. Politiker skull vara ställda till ekonomisk eller rättsligt ansvar. För det första så många [ ... ]

Läs Mer ...
Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.