sv Svenska pl Polski

Muslimska kvinnor smugglade Narkotika för 12 miljoner US-dollar, trots dödsstraff

Vid Soekarno-Hatta flygplatsen i Jakarta greps tio Muslimska kvinnor som smugglade narkotika och var narkotika handlare, varav åtta var beslöjade kvinnor och alla har smugglat metamfetamin värt 12,5 miljoner dollar - sade Chefen för den lokala Tullmyndigheter från Suprijad Anwar.


Photo by Patrik. L

Smugglare flög till Jakarta på måndag och tisdag från Malaysia, Syrien och Qatar. Indonesiska tullmyndigheterna har beslagtagit 27 kilo metamfetamin och 23 liter av narkotika i flytande form. Varor var förpackade i plast lådor som livsmedel och kosmetika flaskor och detta transporterades i bagageutrymmet. Som framgår från Suprijad, detta är en av största narkotika smuggling som avslöjades i år på flygplatsen. Han tillade att den grupp fängslade Muslimska kvinnor förmodligen tillhörde en internationell smuggling nätverk. Han betonade att de Indonesiska Tullmyndigheterna vet att Muslimska kvinnor sysslar med detta och de vet att i de flesta fall smugglat narkotika utförs av beslöjade kvinnor från olika Länder. De är klädda i en konservativ muslimsk kvinnas klädsel för att "överlista Indonesiska tullen, eftersom kvinnan klädd i en svart ”Chador” som anses att vara en god kvinna" - i ögonen på religiösa fanatiker.

Indonesien har mycket stränga regler för narkotikasmuggling - ett brott som ofta straffas med dödsstraff. I slutet av 2008 cirka 140 personer som väntar på dödsstraff, inklusive mer än 40 utlänningar och de flesta av dem dömdes för brott i samband med Narkotika smuggling. Det är dags att Tullmyndigheterna i Europa, skall ta hand om noggranna kontroller av muslimska kvinnor som bakom religiösa kläder sysslar med smuggel av narkotika som dödar oskyldiga människor inklusive barn. De kvinnorna till och med använder Religiösa kläder till personliga smuggel inkomster. De inte är så religiösa som de framställer i Europa. Hela Europa är så artigt och snäll mot muslimska kvinnor att de tror att europeiska tulltjänstemän för dumma, naiva och gröngölingar, etc. Tull myndigheter och Regeringar i alla länder i Europa måste ta upp kampen mot narkotika och människor smuggling i annat fall inom kort tid större delen av Europa kommer att vara drogmissbrukare och defekta människor som behöver vård. Narkotika är den bästa formen för att olika INTRESSE kan UPPNÅ människor förstörelse och ekonomi förstörelse i Europa. Det att Muslimska kvinnor smugglar narkotika och andra varor till Europa inklusive svarta pengar, kan inte kallas Rasism. Tulltjänstemän i Europa är rädda för att göra kontroller över dessa kvinnor. Se hur Tullen arbetar i Indonesien och andra länder. I Europa gäller Europeiska lagar och Europeisk kultur inklusive Europeiska kläder.


Photo by Patrik. L

Alla de som vill förändra Europeiska lagar och Europeisk kultur samt Europeiska kläder kan inte bo i Europa. Detta sanningen och detta har ingenting med Rasim att göra. Sanningen gör ont och i stället för att erkänna sanningen så människor hycklar.

Religion gör människor till fattiga, okunniga, skapar fanatism som orsakar: konflikter mellan människor, där mord, krig och lögner skapar Rasim och hot, etc. Religionen måste omedelbart skiljas från politik - eftersom religion bromsar människor utveckling i varje samhälle i varje Land. Den som vill tvinga sin religion till andra medborgare i EUs medlemsstater ska omedelbart utvisas från respektive samhället och skall utvisas från Europa. Religionen är som obotlig cancer som skadar och skadar mera människor, än den gynnar samhällets grupper.

- Den första gruppen är de kloka kvinnor

- Det andra gruppen är de duma kvinnor

- Den tredje gruppen är de kvinnor som lesbiska.

Kom ihåg att innan du reagerar negativ så se sanningen i ögonen  se omkring dig och inte börja hyckla. Du skall veta att dumma kvinna - föder dumma barn och de föder barn med olika män. De kvinnor lever på andras människors bekostnad och äter skattepengar från andras jobb.
Muslimska kvinnor i Europa vill bli behandlade som en kvinna men i deras egna länder behandlas dem som djur och de accepterar förnedringar och att de är värdelösa som människor. Även om de bor i Europa så underkastar sig deras landsmän förödmjukelse och förnedring och allt detta tolkas som religion och att Gud kräver. Ha Ha Ha.

Skriven av: Sanningen

 

Vad skall krävas från politiker?

Vad skall man kräva från enskilda Länders Politiker när världs organisation FN lider av grundläggande strukturfel i universalitets- och likställighetsprinciperna vars ideologi är: ATT alla stater ska vara med och ha lika mycket värde oavsett om de styrs av diktaturer eller av demokratisk tillsatta ledare. Endast 46 procent av FN:s medlemsstater klassas som politiskt fria. Huvudfråga är . Vad är demokrati ? och Vad är diktatur? Varje nationalitet, dvs varje männikors Ras skall styras på till rasen anpassad sätt.  Människors ras inte går att ändra genom medborgarskap. [ ... ]

Läs Mer ...
Korruption i Världen

Transparency International (TI) med adress: 1040 Brussels, Belgium – ÄR den Globala Civilsamhällets Organisation som är Politisk och Religiös Oberoende och bedriver OPARTISKA UNDERSÖKNINGAR i kampen mot Korruption i hela Världen. Varje Lands Korruption är huvudorsaken till framkallande av: Orättvisor, Fatigdom, Krig, Hyckleri, Mygel, Lögner, Lurendrejeri, alla form av Bedrägeri, Dålig Ekonomi, Konflikter mellan människor, Mord och Globalt hindrar människors utveckling. Korruption gör att oskyldiga människor såsom barn, kvinnor, gamla, är utsatta för lidande och svälter och ofta [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestämma i varje land?

Här får ni läsa välja och skriva till detektiven.eu om: Vem som skall bestämma i varje land:Foto. Göran N.

Här får Ni några förslag att tänka: Kom inte med anklagelser och kalla detta för rasism !!!

- Majoriteten i samhället  eller minoriteter i samhället ( Opositionen är alltid minoriteten) 

- Religion och Religiosa fanatiker eller ateister ( Världen skall styras av Ateister)

- Respektive Lans Innfödningar eller utlänningar ( Varje Land slkall styras av infödningar)

- Kvinnor eller män.( Män skall styra varej Land, på grund av att kvinnor [ ... ]

Läs Mer ...
Vad är Demokrati?

Detta ord använder alla politiker och makthavare utan att kan definiera själva betydelse av ordet ”demokrati”. Bakom det ordet döljer sig många Makthavare som vill lura människor i samhället och dölja sitt misslyckande eller undvika att bemöta andras människor kunskap. De senaste konflikter mellan olika partier i Sverige och olika påhopp SD-parti och deras väljare och deras medlemmar bevisar klart hur de som klagar och snackar om Demokrati spottar själva i ögonen. Ge ni mig en enda politiker eller makthavare som kan definiera demokrati? Ordet demokrati används för egen vinning.

De [ ... ]

Läs Mer ...
Muslimska kvinnor smugglade Narkotika för 12 miljoner US-dollar, trots dödsstraff

Vid Soekarno-Hatta flygplatsen i Jakarta greps tio Muslimska kvinnor som smugglade narkotika och var narkotika handlare, varav åtta var beslöjade kvinnor och alla har smugglat metamfetamin värt 12,5 miljoner dollar - sade Chefen för den lokala Tullmyndigheter från Suprijad Anwar.

Photo by Patrik. L

Smugglare flög till Jakarta på måndag och tisdag från Malaysia, Syrien och Qatar. Indonesiska tullmyndigheterna har beslagtagit 27 kilo metamfetamin och 23 liter av narkotika i flytande form. Varor var förpackade i plast lådor som livsmedel och kosmetika flaskor och detta transporterades [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.