POLITIK

svpl

Vad skall krävas från politiker?

Vad skall man kräva från enskilda Länders Politiker när världs organisation FN lider av grundläggande strukturfel i universalitets- och likställighetsprinciperna vars ideologi är: ATT alla stater ska vara med och ha lika mycket värde oavsett om de styrs av diktaturer eller av demokratisk tillsatta ledare. Endast 46 procent av FN:s medlemsstater klassas som politiskt fria. Huvudfråga är . Vad är demokrati ? och Vad är diktatur? Varje nationalitet, dvs varje männikors Ras skall styras på till rasen anpassad sätt.  Människors ras inte går att ändra genom medborgarskap. Vad FN har gjort i Irak, Libien, och de andra länder. Vad finns demokrati när en liten grupp opositionella skall besegra landets majoritet.

3a se html 1daa05031
FN kontor med konferensrum:

FN har inte ens har lyckats med sin grundläggande uppgift:

1. Att förhindra krig i hela världen. Tidigare löfte är bara ” Bluff”

2. Att de länder som vill ha krig kan via allierade i säkerhetsrådet nästan alltid hindra att FN ligger sig i konflikten. Organisationen får snarare syftet att ge legitimitet till krig som jag kallar ”Räv spel”.

3. Hur kan FN ge legitimitet till krig när syfte med FN, är och var att förhindra kriget? Tidigare löfte är också ” Bluff”

Beslutfattande Politiker vill endast leva på Skattebetalarnas bekostnad . De påhittar olika tjänsteresor och vill helst snacka om andra länders problem för att undvika lösa PROBLEM i sitt EGEN LAND.

Politikernas en av många paradis

Foto. Anders E.

Läser man ovan så kommer frågor som borde väljare ställa till sig själva:

Vem som egentligen borde ha rätt att rösta?

- Arbetande människor och företagare samt pensionärer som fick pension från arbete?

eller

- Samhällets glidare som ta pengar från samhället och som äter frukost vid samma tidpunkt som företagare och arbetande människor äter kvällsmiddag? Hur skall stoppas Hyckleri med hänvisning till Demokrati?  Tänk logisk och ge till oss svar.

- Vem har råd att köra dyra bilar? - Inte företagare och arbetande människor.

- Vem har råd att bo i de dyra nybyggda lägenheterna/fastigheter? - Inte företagare och arbetande människor

- Vem har råd att åka på semester 3-5 gånger om året? - Inte företagare och arbetande människor

- Vem har råd att festa varje dag och titta på filmer hela natten? - Inte företagare eller arbetande människor.


Foto Sölve E.

 

Foto Sölve E.

Företagare och Arbetande människor samt pensionärer som fick pension från sitt arbete inte kan leva den lyxlivet även om de drömmer. Det handlar inte om ovantsjuka eller svartsjuka, det handlar o sanningen som skall komma fram. De som måste betala skatt inte vill att deras skattepengar går åt samhällets glidare i Sverige eller Utlandet. Vi vill också leva den lyxlivet inte bara de arbetslösa, förtidspensionerade eller fejkade sjukskrivna, etc. Trots att Politiker vet, var det finns för problem, så bluffar de för att själva komma åt pengar och sen avgår de för att leva på Riksdagspension eller Regeringspension eller övriga makt pensioner. Politiker lånar pengar från utlandet för att betala kostnader för samhällets glidare utan att informera om detta människor. Min fråga är? Vilken generation som skall återbetala skulden.

Mera i nästa upplaga.


Skriven av Irena R.

 

Vad skall krävas från politiker?

Vad skall man kräva från enskilda Länders Politiker när världs organisation FN lider av grundläggande strukturfel i universalitets- och likställighetsprinciperna vars ideologi är: ATT alla stater ska vara med och ha lika mycket värde oavsett om de styrs av diktaturer eller av demokratisk tillsatta ledare. Endast 46 procent av FN:s medlemsstater klassas som politiskt fria. Huvudfråga är . Vad är demokrati ? och Vad är diktatur? Varje nationalitet, dvs varje männikors Ras skall styras på till rasen anpassad sätt.  Människors ras inte går att ändra genom medborgarskap. [ ... ]

Läs Mer ...
Korruption i Världen

Transparency International (TI) med adress: 1040 Brussels, Belgium – ÄR den Globala Civilsamhällets Organisation som är Politisk och Religiös Oberoende och bedriver OPARTISKA UNDERSÖKNINGAR i kampen mot Korruption i hela Världen. Varje Lands Korruption är huvudorsaken till framkallande av: Orättvisor, Fatigdom, Krig, Hyckleri, Mygel, Lögner, Lurendrejeri, alla form av Bedrägeri, Dålig Ekonomi, Konflikter mellan människor, Mord och Globalt hindrar människors utveckling. Korruption gör att oskyldiga människor såsom barn, kvinnor, gamla, är utsatta för lidande och svälter och ofta [ ... ]

Läs Mer ...
Vem skall bestämma i varje land?

Här får ni läsa välja och skriva till detektiven.eu om: Vem som skall bestämma i varje land:Foto. Göran N.

Här får Ni några förslag att tänka: Kom inte med anklagelser och kalla detta för rasism !!!

- Majoriteten i samhället  eller minoriteter i samhället ( Opositionen är alltid minoriteten) 

- Religion och Religiosa fanatiker eller ateister ( Världen skall styras av Ateister)

- Respektive Lans Innfödningar eller utlänningar ( Varje Land slkall styras av infödningar)

- Kvinnor eller män.( Män skall styra varej Land, på grund av att kvinnor [ ... ]

Läs Mer ...
Vad är Demokrati?

Detta ord använder alla politiker och makthavare utan att kan definiera själva betydelse av ordet ”demokrati”. Bakom det ordet döljer sig många Makthavare som vill lura människor i samhället och dölja sitt misslyckande eller undvika att bemöta andras människor kunskap. De senaste konflikter mellan olika partier i Sverige och olika påhopp SD-parti och deras väljare och deras medlemmar bevisar klart hur de som klagar och snackar om Demokrati spottar själva i ögonen. Ge ni mig en enda politiker eller makthavare som kan definiera demokrati? Ordet demokrati används för egen vinning.

De [ ... ]

Läs Mer ...
Muslimska kvinnor smugglade Narkotika för 12 miljoner US-dollar, trots dödsstraff

Vid Soekarno-Hatta flygplatsen i Jakarta greps tio Muslimska kvinnor som smugglade narkotika och var narkotika handlare, varav åtta var beslöjade kvinnor och alla har smugglat metamfetamin värt 12,5 miljoner dollar - sade Chefen för den lokala Tullmyndigheter från Suprijad Anwar.

Photo by Patrik. L

Smugglare flög till Jakarta på måndag och tisdag från Malaysia, Syrien och Qatar. Indonesiska tullmyndigheterna har beslagtagit 27 kilo metamfetamin och 23 liter av narkotika i flytande form. Varor var förpackade i plast lådor som livsmedel och kosmetika flaskor och detta transporterades [ ... ]

Läs Mer ...
KONTAKT

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 762 31 55 29

E-POST

Allmänna frågor:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.