Vad är Demokrati?

Detta ord använder alla politiker och makthavare utan att kan definiera själva betydelse av ordet ”demokrati”. Bakom det ordet döljer sig många Makthavare som vill lura människor i samhället och dölja sitt misslyckande eller undvika att bemöta andras människor kunskap. De senaste konflikter mellan olika partier i Sverige och olika påhopp SD-parti och deras väljare och deras medlemmar bevisar klart hur de som klagar och snackar om Demokrati spottar själva i ögonen. Ge ni mig en enda politiker eller makthavare som kan definiera demokrati? Ordet demokrati används för egen vinning.

De flesta använder ordet demokrati att dölja egna brister och kunskap om människor, om samhället, om landets funktion samt kunskap om människors samlevnad hemma både privat och på arbetsplatsen, deras arbetsvilja, deras olika former av missbruk som alkohol, narkotika, tabletter, etc. samt falskhet, religion, ursprung, komplex, och lurendrejerier dvs få pengar utan att arbeta.

Alla ville och vill bygga demokrati från:

Adolf Hitler, född 20 april 1989 och dog

Foto. Helmut R

Adolf Hitler, född 20 april 18 89 i Braunau am Inn i Österrike-Ungern, nuvarande Österrike och, som försvann den 30 april 1945. Han var en Tysk Politiker som startade National-socialistisk arbetarparti i Tyskland (NSDAP), med Tysk ideologi som var verksam från 1921 till 1945. (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei). Hitler har 2-barn som i hemligheten skickade till Österrike. Alla vet att Hitler hade stark sex drift och han genomsnitt hade 2 gånger om dag sex. Mera om detta i nästa utgåva. Numera alla startar socialistisk arbetare parti för den är mer mottagna av medborgare och även svenska Moderater som är höger Parti ändrar sin inriktning mot samma verksamhet dvs Arbetarparti och detta innebär att alla kopierar Hitler.

NÄSTA

Nästa som ville bygga Demokrati var Stalin, Jozef Wissarionowicz, riktigt namn Wissarionowicz Josif Zugaszwili,född 1878 och dog 1953), Gruzin, politiker och ledare för Socialistisk ,parti ZSRR. Han har studerat 5-år på Andlig Seminarium (han var präst) och från 1898 var han medlem i Rysk Socialistisk Arbetarparti som Väst falsk kallade kommunister, eftersom de ville behålla ordet Socialist. Józef Stalin från början var kollega med Adolf Hitler, därefter en konkurrerat till Hitler och därefter ovän med honom. Ordet Socialism och kamp om rika de judars pengar som flyttades utomlands kördes tysk ekonomi i botten. Tyska judar var eftertraktade av alla länder även i Polen och Ryssland , därför började kriget. Mera i nästa artikel.


Foto. Sergiej K

Nästa som ville bygga Demokrati var:

Sir Winston Churchill. Sir Winston Leonard Spencer, var född 1874 och dog 1965. Englands Politiker som efter avslutad militärtjänst i den brittiska koloniala armén, sen var en ledamot i det brittiska underhuset och sen Englands Statsman. etc. Det är från England som Adolf Hitler fick idée att bygga koncentrationsläger.


Foto. Elton B.

Till de nuvarande Statsministrar som ville och vill bygga en Demokrati men de inte kan definiera ordet Demokrati. Skapa definition på ordet demokrati. Brist på definition av demokrati gjorde att det skapades av Makthavarna en fördelning av Europa till Öst och Väst, där Öst byggde Warszawapakt och Väst byggde EU. Båda två blocket byggdes på samma principer. Skillnaden var: att medlems länder i Warszawa pakten betalade sitt medlemskaps avgifter med tillverkade varor och EU pakten ta medlemsavgifter från sina medlemsländer med pengar. Mera skillnader skriver jag i nästa artikel. Användande av ordet ”Demokrati” är rent rama lurendrejeri, där makthavare döljer sig för att börja olika krig eller känna pengar för sig själv.

De bästa exempel har vi när man ville bygga Demokrati i fd Jugoslavien, Slobodan Milosevic, född 20 augussti 19411 i Pozarevac, Serbien.


Foto. Goran J.

Han dog i FN häkte. Kring hans död kommer vi avslöja detaljer i nästa upplaga. Människor levde tillsammans i 500 å , familjer bildade med olika nationaliteter etc. Kriget gjorde människor ovänner och ovänskap orsakade att folket döde varandra för ingenting. Alla förlorade egendomar som sparades under lång tid. Jugoslavien vid den tiden var enda land utan utlandsskulder. Politisk skitsnack skapade masspsykos och alla slogs mot alla och ingen visste varför? Både FN och EU inte ville stoppa kriget eftersom de drog slutsatser att det skapar nytt arbete.

Nästa försök görs att bygga ”Demokrati” i Irak. Då måste störtas Saddam från makten. Saddam är född 28 april 1937 i en by Al-Auduza/ området Tikriti. Enligt uppgifter från säkra källor, så Josef Stalin var fadder till Saddam Husein. Historien kring detta skrivs senare. För att starta ett krig måste det finnas initiativtagare till för att världen skall påhitta olika anklagelser mot Iraks Regering, och för att ha saklig orsak till kriget. Anklagelser skapade en oro och ovänskap bland länder och nu i Irak slås folket utan att veta varför?

Under kriget i Irak dog 30 gånger mera människor än under Saddams Regerings tid.


Foto. Mohamed A.

Jag är inte anhängare till Saddam bara vill att sanningen skall komma fram vad det kostar att bygga Demokrati utan definition. Man dödade Saddam och hans Regering och kriget mellan medborgarna vidare fortsätter. Skall vi kalla denna Demokrati eller Lurendrejeri av Irakiska medborgare och övriga världen? Saddam kunde störtas utan krig bara anlita en Fransk Främlingslegion. Denna uppgift har jag fått från min före detta elev och numrera kapten i Främlingslegionen har klart sagt att för dem behövs bara 1-månad för att hämta Saddam från Irak och leverera honom till Domstolen. Jag tror att min elev talade sanningen eftersom Främlingslegionens Tigrar äter varenda en som kommer deras väg: på land, i vattnet och luften.

Även i Polen en outbildat Lech Walesa ville bygga Demokrati.

Lech Walesa ville bygga Polen till III RP, på samma sätt som Hitler och ville bygga Polen till III Riket. Hur Polsk samhället kunde tillåta sig lura av en enkel eklektiker som förutom skruvmejslar inte hade kunskap om världen. Tills idag, jag inte kan förstå att välutbildade människor i Polen kunde tillåta sig styras av en enkel Lech Walesa, utan utbildning, utan kunskap om ekonomi, utan känsla och ansvar för Polska medborgare, en fattig man som nu är RIK.

Lech Walesa har total fördärvat Polen, Polsk Industri, Polsk samhället och Polsk samhällets strukturera funktion etc. Idag borde Lech Walesa vara åtalat för lurendrejeri, bedrägeri, spioneri och svek mot Polsk samhället. Nobel pris som fick ”Solidaritet” och inte Lech Walesa tog han själv de pengar. Alla i Polen har nummera döpt om sig till olika Politiska partier trots att de är uppfostrade av fd Politisk system i Polen och nyttjade gratis utbildning och andrfa avgiftsfria förmåner..


Foto. A.Gajnos

Mera i nästa utgåva.

Skriven av Wolosza J.

 

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.