Kommunala vithajar och bedragare

I de flesta kommun i Sverige och övriga Europa finns oärliga makthavare, som jag kallar de Vita Hajar. De lurar medborgare på löpande band och har samma karaktär som de vita hajar. De äter allt vad det finns i deras väg direkt när de misstänker att det fara för dem. Kommunala makthavare kallad vita hajar


Foto: Göran B.

Kommunala Politiker de sitter också på så många betalda platser som Riks Politiker. De har bättre förankring med Domarna, Åklagarna, Polisen. De aldrig blir fällda för ekonomiskt brott, då alla tror på deras lögner.  Känner några Kommunala topp Politiker i utlandet och de har bevisat för sina Regeringar och sina väljare, att om man är ärligt och utför arbete utan mygel och korruption, så varje Kommun kan bli Rik, välsköt och medborgarna tjänar pengar och blir aktiva i arbete för Kommun bästa. Detta jag inte kan säga som exempel om Malmö Kommunalråd i Malmö eller Göteborgs . Båda Kommuner styrs av Socialdemokrater, där verksamhet bygger på korruption, mygel, svarta affärer och förtal av de som är farliga för deras maktutövning.  Malmö Kommunalrådet (ursprungligen från Letland) var åtalat för bokföringsbrott när man byggde ett område i Malmö med namn B01. Där förekom falska fakturor, obetalda skatter, mutor, svarta pengar etc. och till slut allt gick i konkurs.

Ansvarig för bokföringen var Malmö Kommunalråd men Malmö tingsrätt frikände honom. Kort därefter samma Kommunalråd gjorde upphandling av datorer hos sin bästa kollega, för 114 miljoner. Även om andra anbudsgivarna med samma datorer ville ha 50 % billigare sä han handlade hos kollega.. Ärende gick till Malmö tingsrätt och Kommunalråd frikändes. Han har sagt att han inte har fått någon muta. Ha Ha Ha , vem tror på detta ? Malmö tingsrätt. Då betyder detta att domaren köptes för pengar. Om det skulle vara en vanlig företagare, skulle han få minst 6 års fängelse. Det samma Kommunalråd numera omvaldes för 3 gånger eftersom i Malmö har många socialbidragstagare som kan knappt svenska språket och alla röstar på honom för att få pengar utan arbete. Vidare han klagar på judar och detta tycke om araber.  Kommunalråd, är en ekobrottsling som sitter vid makten eftersom ingen vill ha makten från honom. På samma sätt kom Hitler till makten.

Kommunalråd från Göteborg - Sverige

Det är en socialdemokrat som fortsätter med korruption och mutor enligt partiets linie.. Konstigt nog att Socialdemokratisk parti klagar mest på alla, men de inte ser på sig själva hur mycket svindel de orsakar för Sverige . Dem är experter på att dra egna familjer till olika maktposter och därefter spela oskyldiga. Ingen kan åtala dem eftersom alla vill behålla arbete och därför frikännande i tingsrätter sker alltid. Den som vill tala sanningen blir direkt utfryst och ingen vill förlora sina inkomster. Detta är Svensk demokrati. Den enda som vågar tala sanningen och står för sanningen är ledare för Sverige Demokrater, trots at de är mest smutskastade av Socialdemokrater, varför? Han visar fakta om allt mygel, missbruk av pengar etc. När socialdemokrater var vid makten.

Ledare för Sverige Demokraterna i Sverige


Foto: Adam L.

Sverige demokrater är ett parti som står för sanningen och som valdes till Riksdagen av 340.000 väljare. Sverige demokrater, är för dagen mest befriat parti från korruption, mygel, svågerpolitik, mutor och står för sanningen. Sanningen gör ont till de andra partier. En ung ledare som är kunnig och har kunskap om:

- Samhället funktion, om samhällets behov.
- Ekonomi i samhället.
- Människans svårigheter för att säga sanningen för makthavarna etc.                                                                                            Det bästa i hans karaktär är, att han har starkt psyke och vågar stå mot myglarna som döljer sig i olika partiförpackningar. Många som hoppas på att svensk samhället öppnar ögonen och väljer en ung inte smittat av sjukdomar som: korruption, mygel, svågerpolitik, mutor. En ledare för Sverige Demokrater som tänker på EGNA MEDBORGARE och att majoriteten skall bestämma över minoriteten, (och inte som är idag att minoriteten bestämmer över majoriteten.) Politiker från andra länder i Europa borde ta lära från hans Politisk kunskap.

Mera i nästa upplaga.

Skriven av: Martina K. (opolitisk)

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.