Vem skall bestraffas för missbruk av skattepengar?

Skattepengar är en helig inkomst för Sverige och för varje Land i Världen. VEM skall bestraffas för missbruk av skattepengar? Det är allmänt känd att Regeringar hittar på olika former av beskattningar bara för att lura företagare och arbetande folk. Syfte är samma, att ta från företagare och arbetande folk,  så mycket pengar som möjligt. Det vet vi alla att medborgarnas pengarna missbrukas eller förskingras av Regeringarna utan att vissa respekt till egna medborgare och utan att ta rättsligt ansvar.

Riksdagssal i Sverige


Foto: Peter L

De felaktiga politiska beslut som görs i Riksdagen med så litet deltagande (se foto) där kontrollsystem av de förtroende valda inte fungerar, gör att skattepengar försvinner och fattas beslut till andras vinning.  Ingen som frågar dem frånvarande, varför de missköter arbete. Slutsatsen  är klart, att de förtroende valda inte har intresse för Landets bästa. Regeringar ständigt jagar företagarna för att de i tid skall betala skatt och vid minsta felaktigheter människor bestraffas eller t.o.m försatts de i konkurs men för egna fel Makthavare vill de bli befriade. Läsare, avgör själva om jag har fel. Skall det bara bestraffas de som producerar skattpengar eller det är dags att ställa till Rättsligt Ansvar även de som slösar bort skattepengar?

Riksdagshuset i Sverige


Foto: Jörgen N. Riksdagen

Innan jag återkommer till detta vill jag ställa några frågor?

1 - Hur kan Svensk Regering tillåta att makthavare skall ta bonus från företag i Sverige utan de som äger företag tillstånd? Regeringen har själv tillsatt de makthavare till olika Styrelsen på företag eller förvaltningar?  Bonuspengar det är stöld av företagets vinst och utbetalas genom att lura andra besparare. Det bästa exempel,  är affärer i HQ-banken. Det bevisar att styrelsen inte är så duktig, när kommer krasch på banker eller andra statliga företag. Alla veta att redovisat ekonomi är Konstgjord men i verkligheten saknas pengar då olika bonussystem har ätit dem. Makthavare suger skattepengar som betalas av den vanlige människan. Aktie och Värdepapper handel,  är ett stor bluff som liknar pyramidspel, då folket luras med Regeringens hjälp. Alla lärde sig för att det skall bli VINNARE så måste finns FÖRLORARE.                                                        2 – Hur kan Svenska Regeringen slösa skattepengar på arbetslösa, långtids sjukskrivna förtidspensionerade etc, som inte ville utbilda sig, inte heller arbeta, etc? De vill ha pengar utan att göra något?  De kan ex. samla skräpp eller ta upp rester av tuggummi. Regeringen lånar pengar för bekosta utgifter men ingen som frågar vilken Generation skall betala de pengar tillbaka.                                                                                                                                                                                                  3 – Hur kan den Svenska Regeringen skicka så mycket skattepengar till utlandet sk. biståndshjälp utan att ha kontroll över pengar? Varför och var  försvinner de 50 % av utlands hjälpen ? Det är skattepengar som skickas till utlandet? Vem skall utreda försvinnande av de pengarna och vem skall ta rättslig ansvar för de stölder?                                                                         4 – Hur kan Svensk Regering lura människor genom att inte detaljera elelr redovisa både inkomster och förluster. Regerings redovisning bygger på allmänna siffror som vanliga människor inte begriper.                                                                                5 – Varför Regeringen och andra Makthavare inte skall ställas till Rättsligt Ansvar för misskötsel och slöseri av skattepengar, etc då de beviljas  till olika bygg projekter? Det är allmänt känd att till Makten kommer fattiga människor och efter några år vid makten är de stenrika. Slutsatsen är enkelt. De har inte tjänat pengar på inkomster bara på fiffel. Du kan inte påstå att en ung tjej eller en ung kille kan tillföra landet intresse något? De används för sexs äventyr, för att minska risker för besök på sexklubbar, etc.

Svenska Politiker är som den Räv på foto. Alltid vinnare.

  
Foto. Anna N.

Tittar man på ovan RÄV djur, så den har samma karaktär som de flesta i Regeringen eller i  Oposition. Oavsätt hur vi tänker, så de flesta från regeringen eller Oposition inte vågar säga sanningen i ögonen.  Rädsla för repressalier som ex: olika hämnd, förlust av arbetete, eller andra bestrffningar, etc, gör att alla lider och inte vågar ta upp kampen med ovan frågor.  I Demokrati skall bestraffas alla, både de som undanhåller skattepengar men också de som slösar bort skattepengar. I nuförtiden företagare och arbetande människor, är så hård belastade av arbete och skatter att de inte har tid till sex som de myror på bilden.

 
Foto Ivan G.

Numera, människor är också rädda för att inte bli beskattade för sexs nöje, när de visar för Staten att kan tjäna pengar och det inte går att bmera beskatta människor.
Frågan uppstår: - Vem skall bestraffas för skattepengar?

- De som tillverkar skatteinkomster?

eller

- De som slösar bort skattepengar utan ansvar? 

Var inte rädd för sanningen även om den gör för visa människor ont. Mera i nästa utgåva.

Skriven av Lennart W.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.