Svensk regering inte vill ta ansvar för lurendrejeri & brott

1 – Försäkringskassan gör UPPSÅTLIGEN felaktiga utbetalningar. De stora beloppen aldrig krävs tillbaka med ursäkt att det inte lönar sig . Kanske utbetalda pengar går till anhöriga , kompisar eller sig själva ?

2 – Socialbidrag som utbetalas  utan kontroll och ingen som vet eller kontrollerar hur mycket pengar flyttas. Dem som erhåller socialbidrag kanske överhuvudtaget inte bor i Sverige. Pengarna utbetalas på konto och med kredit kort kan hämtas de pengar över hela världen?

3 – Hur kan utbetalas barnbidrag till barnen som aldrig har bott i Sverige? Dem är lånade från utlandet med falska avspeglingar att dem skall bo i Sverige och sen de återvänder sina hem. Samma gäller de utbetalda FEJKADE förtidspensioner där förtidspensionerade arbetar i utlandet och ta pengar via kreditkort?

4 – Hur kan utbetalas pensioner till pensionärer som bor i utlandet och inte lever länge och anhöriga ta pengar via kreditkort.?


Foto Jocha D 

Det är ingen nyhet att Politiker i Sverige utnyttjar Statliga kontokort för att handla till privata behov från FALLUKORV till DYRA VÄSKOR. När de blir avslöjade vill de bli förlåtna. Okej, de avslöjade har betalt pengar tillbaka men hur många inte är avslöjade??? Detta kan jämföras med en bank rånare, så när Polisen ta honom, så säger han jag lämnar pengar tillbaka till banken och han är fri.

Vad det är skillnad mellan rånare och stölder via statlig kreditkort?


Foto: Elin G.

Bankrånares handling.


Foto: Elin G

Nu alla skall kräva, att det skall lagstiftas Makthavare och Politiker ansvar  både Ekonomisk och RättsligT FÖR SINA FELAKTIGA BESLUT?  De felaktiga beslut som gäller olika utbetalningar av skattepengar såsom: utlandshjälp, hjälp till flyktningarna som inte finns, felaktiga utbetalningar från försäkringskassan, socialen, felaktiga investeringar etc, borde vara straffbart. Regeringar i varje land skall ansvara för felaktiga beslut både när det gäller skickade skattepengar till utlandshjälp OCH  den hjälpen, som ofta är påhittad med motivation att den går till: krigs flyttningar, betalningen av socialen ( till de som inte behöver), sjukskrivningar eller bluff utbetalningar till pensionärer (som är avlidna i utlandet)  samt påhittade investeringar. Bakom allt detta döljer sig också korruption, mutor, etc.

Regeringar i Tyskland, Sverige, Polen, Frankrike, England och andra länder måste ansvara för inrikes oordning som finns i varje land såsom: Smuggling av narkotika, alkohol, cigaretter, vapen, missbruk av narkotika, alkohol, cigaretter, vapen, överfall av människor, rån, innehållet av vapen, statlig ekonomisk lurendrejeri, garantera säkerhet i skolan för ungdomar, garantera säkerhet till medborgare i olika åldrar, säga sanningen att varje medborgare. Regeringar måste klart säga att det är var och en uppgift att söka arbete. Det är dags för att stoppa falskt löfte till medborgare, stoppa födsel av barn med dåliga och skadade gener. Tvinga alla Politiker på alla nivå samt statlig anställda att avslöja sitt utländska Bank konto, förbjuda demonstranter och skadegörelse . Det skall ändras lagar för att uppfostra ungdomar och missbrukare att skadegörelse på privat egendom och statliga egendom skall föräldrar betala. När politiker i varje land inte kan uppfylla ovan redovisade problem för så de måste omgående avgå från makten.

Mera skriver jag i nästa utgivning.

Har jag fel så bemöta detta skriftligen .

Tänk noga. Innan du blir arg och börjar skriva så skall du veta att Sanningen gör ont.

Skriven av: Jukka D

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.