Ekonomiska och rättsliga ansvaret

Det mest nyfikna ämne är: ” Ekonomiska och rättsliga ansvar för AALLA felaktiga beslut som alla vid makten begår .


Foto. Gunnar N.


Makthavare har bäddat för sig själva, en säkerhet som skyddar de att inte bli ställda till ansvar både ekonomisk eller rättslig, även om de fattar en eller flera felaktiga beslut som kostar Staten miljoner. Vid brott avslöjande går de också fria. Jag inte fattar, att samhället accepterar detta och att samhället inte tänker på detta. Makthavare inkl. Politiker skull vara ställda till ekonomisk eller rättsligt ansvar. För det första så många okunniga skulle aldrig våga komma till makten och för det andra, så utbetalda pengar skulle vara kontrollerade, när de utbetalas och till vem de skall utbetalas. Det skulle ske kontroll av pengar hela vägen fram till mottagare.

Foto. Rolans S.

Idag, alla skyller på varandra, klagar på korruption, politisk oenighet, kriget, etc. Stora summor av skattepengar försvinner på vägen utan att någon kan ta ansvar för detta. Jag kan bestämt säga att de pengar delas även med Politiker som skickar biståndet ut.  Hur jag eller samhället kan veta att Politiker eller Makthavare, inte har kommit överens om med mottagaren, att en del av de pengar skall komma tillbaka, när skickas utlandshjälp ? Den som snackar om ärligheten, är mer eller mindre ursäktar sig och är redan skyldig!

Kreditkort är bästa vän för korruption.

Foto: carina L.

Vi har så många exempel på när Makthavare eller Politiker sviker medborgarna och blir avslöjad vad händer då?  Ja, ja, de blir förflyttade TILL annan befattning, ofta högre och folket håller käften. Om det skulle vara ekonomisk och rättsligt ansvar, så lovar jag Er att vi skulle undvika familjekarteller, svågerpolitik, manipulationer med olika statliga arbetsplatser, ekonomi, kreditkort och allt skulle vara återställd, samt svindel stoppad.  Så Politikers familjer uttnytjar Regeringens kreditkort .

Du ser frugans naglar innan hon går på manikur.


Foto. Stefan N.

Har detektiven.eu inte rätt? Skriv. Mera i nästa upplaga.

Skriven av Katarina Ä.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.