Äktenskapsförord & skyddad adress

Äktenskapsförord eller samboavtal, görs i syfte att innan sambo eller äktenskaps ingående, skrivs avtal för att  skydda sina egendomar som han/hon inte vill dela vid skilsmässa eller separation. Den som skyddar sin egendomen behåller de nskyddade egendomen. Idag inte finns gratis sex och samlevnads bekvämligheter etc. Kräv att på äktenskapsförord eller samboavtal skall skrivas oavsätt var de skyddade egendomar befinner sig. Innan du säger  älskling och jag älskar dig för att få sexupplevelser  -  skriv på ett äktenskapsförord eller samboavtal annars blir det dyrt. Det finns inte kärlek bara hormon rubbningar, därför otrohet, lögner, svek, srävan efdter pengar, och känslors lurendrejeri är vardagsmat. Första barn i förhållande är till 90% olyckan under sexsävetyr. 

 
Foto: Sergiej L.

Äktenskapsförord eller samboavtal skall upprättas skriftligen och undertecknas av makarna eller de blivande makarna helst i vittnes närvaro och registrera den på skattmyndigheten. Detta gäller även om någon av dem är underårig eller om äktenskapsförordet avser egendom, som till någon del omfattas av förvaltarskap enligt föräldrabalken. I så fall skall dock förmyndarens eller förvaltarens skriftliga medgivande inhämtas. Alla betalar för sex bara tidpunkten för betalningen är olika.

Detta bedövar killars hjärna och tänkande.

  
Foto: Katarina E.

Äktenskapsförord eller samboavtal skall registreras hos skatteverket. Ett äktenskapsförord eller samboavtal som har skrivits mellan blivande makar eller par, gäller från datum som undertecknandes  ingående avtal eller äktenskapsingående , om det ges in till skattemyndigheten inom en månad från det att äktenskapet ingicks. I annat fall gäller äktenskapsförord först från och med den dag,  då den ges in till skatteverket. Skatteverket även registrerar falska äktenskapsförord, då de handlingar inte kontrolleras  om riktigheten av skriven namteckning är frätt. I Sverige och säkert i många andra länder , många äktenskapsförord skrivs när den andra sifdan inte kan svenska. 

Varje äktenskapsförord skall innehålla en förteckningslista över de skyddade egendomar men i Sverige de flesta Domare struntar i detta och dömer enligt egna åsikter. När männiakor i samhället ser att Domare inte arbetar enligt gällande Lagar så människor tappar respekt till Rättsväsen.  När jag studerade,  så en av mina lärare har sagt: Kom ihåg - Där  var människor dömer , så det finns orättvisor. Männsikor skanar den konsten  att : tala sanningen - ta emot sanningen - erkänna sanningen"  Mera info i nästa utgåva.

Skriven av Camilla N.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.