VEM VÄLJER GENER OCH GRAVIDITET

Om människans Gener har Sverige, Tjeker, Rysland,  forskat för länge sen.  I Sverige har också skrivits en bok av svensk författare , c.a1880 år. Han påpekade noga, hur viktigt det är för att kvinnor skall tänka på mannen GENER, innan de påbörjar sexsakt eller innan de vill bli gravida.  Boken förbjöds i Sverige. Tysken Hermann Wilhelm Göring, som 1932 gift sig med en Svensk grevinna Carin von Kantzov i Tyskland, anskaffade den boken och i samma år kontaktade han Adolf Hitler, då skulle hittas lösningar på förändringar av människor  i den tyska samhället.  Göring viste om att Hitler var tvungen att förändra det tyska samhället, eftersom när han kom till makten så 50 % av tyskar var arbetslösa och 30 % tyskar var född med defekta Gener och de männiksor bara belastade samhället. Han bestämde sig att ta den läran från Sverige för att Tysk samhället skall innehålla människor med bra  Gener.  Både Göring och  Hitler trodde på att Gen lösningen kan förändra den tyska samhället och att utvecklingen kan erhållas genom den rätta Gen sammamställningen. I efter hand alla veta att Hitler har uppnått en frisk, disciplinerat, arbetskraftigt, etc samhället som förändrade tysk ekonomi och Tyskland i övrigt. Alla vet att Adolf Hitler kom till makten i Tyskland den 5 mars 1933 efter val till Reichstagu. Hitler kom till makten helt laglig, vald att samhället. Under denna period ingen som ville ta makten och styra Tyskland, eftersom samhället var sönderfallen och människor var totalt deformerade. Vi inte kan glömma att den 8 november 1923 dömdes Hitler i Tyskland till 5 års fängelse och sattes honom i fängelse på Landsberg. Den 7 april 1925,  Hitler själv har avstått från Österrikes medborgarskap och först den 1932, fick han en tysk medborgarskap.

Fängelse som Hitler satt fängslat, där han skrev boken Mein Kampf

Foto. Jüfgen H.

När Adolf Hitler kom till makten, tysk samhället var fattig, de flesta människor svälte, de flesta människor inte ville arbeta, det har funnits bara fstölder,  prostitution, lurendrejeri och andra brottslighet som dominerade den tyska samhället. De flesta företag var stängda eller i konkurs eftersom människor inte ville arbeta. Det var en stor massiv arbetslöshet orsakat av Banker som ägdes av judar, som inte ville låna pengar till företag eftersom de var lurade. Det var samma anda som nuförtiden finns i Sverige och övriga Världen.  Ekonomi då exakt som nuförtiden var och är konstgjord.  De människor inte vill bli lurade på pengar, inte ville driva företag och allat har bara förfallit. Människor lärde sig att köpa värdepapper eller aktier var då som det är nu en  ren rama lurendrejeri.  När Hitler kom till makten föddes stora grupper av handikappade och missbildade barn och fattigdomen gjorde att tyskar åkte till Sovjet att söka arbete, etc. Tyskarna var totalt missnöjda från tidigare Regering och till slut valdes Adolf Hitler till makten. Nuförtiden gäller samma förhållande som innan Hitler kom till makten. 

 Den förbjudna svenska boken om Gener, har gett Hitler kunskap till ett nytt tänkande. Han insåg hur viktigt det är, att sammansättningen av människors GENER vid UPPKOMSTEN AV DEN NYA GENERATION är viktigt för att rädda Tyskland.  Hitler efter samråd med de bästa läkarna och främsta experter på GENFUNKTION i Tyskland, fick bekräftat genom sakkunniga utlåtande att hans ändringar i samhället endast kan uppnås genom den rätta  Gen blandning.  Tysk samhället skulle göras om till ett samhälle som skulle vara : stark, arbetssam, frisk, ärligt, trogen, fri från missbruk, fri från gensjukdomar, etc. Hitler fick också kunskap om, hur skall kontrolleras och undvikas födsel av handikappade, homosexuella och defekta barn, ( det som kallades Genskadade barn) , för att landet Tyskland skall vara ledande i Världen. Detta orsakade att Hitler har utgivit en dekret, att när alla tyska militärer har permission, så de som vill ha sexs med vilken tysk tjej-kvinna har rätt att betäcka henne. Ingen tysk tjej-kvinna hade rätt att neka till militären sexs. Utländska kvinnor skulle göra en läkare kontroll om det inte födds Genskadade barn.  

Vem kan säga villka Gener har pappa till detta barn?


Foto: Janicke B.

Sverige började tillämpa den läran inte så länge sen och från 1930 till 1970 talet har börjats sterilisera utvecklingsstörda människor som var födda men skadade Gener eftersom de endast belastar samhället. detta var åtgärd för att stoppa födsel defekta  och Gen skadade barn. Målsättning var att stoppa Sveriges ekonomiska nederlag som var orsakad av detta. Det skall inte glömas att Sverige fram till början av 70 talet var ett fattigt land. Människor har massvis emigrerat till USA för att söka arbete.  I nuförtiden när alla Politiker började infora ordet Demokrati, så återigen födds Gendefekta barn som belastar samhället på grund av att samhället måste ta hand om först när de är barn och senare när de är vuxna männiksor. Alla barn födds som en färdigt skapat produkt oavsett vilka Gener de har. Gen skadade människor har ingen intresse eller  luster  till att: utbilda sig, arbeta, vara social, vara ärlig, vara fri från missbruk, vara stark eller strävan för att uppnå något i livet. Min fråga till alla kvinnor är? Vill Ni födda Genskadade barn ?  Barn som blir  för samhället  en stor belastning? Ni föräldrar säkert vill att NÄR Ni blir gamla, ATT Era barn skall ta hand om Er i stället att de skickar Er till ett åldersboende som det kallas den  SISTA VÄGEN  till kyrkogården?   Svaret ge själva.

Den kvinna tänker på sexs inte på Gener. Hon vet att Han som spelar vill betäcka henne.


Foto: Alesza C.

Dags att Ni  tjer- kvinnor slutar tänka med klitorisen. Lär Er genom att läsa www.detektiven.eu.  Ni kommer att lära Er om, hur skall i framtiden förberedas livet till den nya avkomma.  Om detta skrivs endast på detektiven.eu  Du som läser detta kanske blir arg eller förbannat men du skall inte reagera impulsiv eftersom du inte är lärd att tala sanningen, att  ta emot sanningen och att erkänna sanningen!   Du skall läsa detta flera gånger och börja tänka objektiv. Ni måste erkänna sanningen, som är lika svårt att höra sanningen.   När du säger sanningen, så andra gör dig till en brottsling, eftersom sanningen GÖR ONT.De flesta människor är lärda endast HYCKLERI. Kvinnor rätt tänker på sexs nöje och inte på barnets bästa i äventyr att de blir gravida. EN Kåt kvinnan dra till sängen vem som helst, även ibland med våld utan att tänka på mannens Gener.Tills idag Juridik inte kan göra skillnaden mellan  våldtäkten och sexuellt tvång. Till 99,9 % tolkas detta som på nedan foto. Ofta anklagelser har annat budskap, där lögner framkallar en hämnd i syfte för att dölja sanningen.  I Sverige, de flesta kvinnor har uppfunnit våldtäkt som på nedan foto.  En av offer är Julian Assange , där gjordes honom till en våldtäktsman. De kvinnor som sysslar med de osanna våldtäkter, är kvinnor som vill ha ett skadestånd från Brottsofferfonden eller kvinnor som styrs av andra för att framkalla ett brott.

Enlig lagen i Sverige alla män skall vara förbered till att - När de har sex och kvinnan säger först ja och sen  nej,  så respektive man omgående skall avbrytta sexsakten och direkt hoppa av henne annars blir du en våldtäktsman. Hon skall dressera dig. Ha, Ha, Ha  Den kåt kvinna som gör på nedan foto, räknas inte som våldtäkt. Detta hos kvinnor kallas är en sexlust.


Foto: Mia M.

Du såg vad har hänt i Sverige till Julian Assange, grundare till Wikileaks. Han vill avslöja till människor Krigets och Demokrati sanningen och till slut kvinnor gjorde honom till en brottsling. Även en åklagare i Sverige som riktade mot Julian Assange anklagelser om vådtäkt och sexuellt ofredande inte tänker logisk. Detta är en skam för Sverige. Jag vill gärna veta hur många gånger den kvinnliga åklagare har dragit killar in till sexs lekar när hon var ung? Kanske på samma sätt som på ovan foto?


Julian Assange

Mera i nästa utgåva. Då för du veta vem som har friska gener.

Skriven av Hela N.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.