Bestraffning av oliktänkande i samhället

I de flesta Länder i Världen finns samma problem. De Makthavare som lever dubbelt liv och vid känsla att bli avslöjat hittar på de olika anklagelser mot de som är obekväma görs även i Sverige. När de vill behålla makten eller ta makten från någon annan , så börjar de med falska anklagelser där ofta utnyttjas hjälp från sina kollegor med uttalande: du gör mig tjänst idag så imorgon jag gör tjänst för dig. Till makten kommer alldeles för många makthärskare och bluffare som inte vill att andra skall kontrollera eller granska de. De ofta kallar andra för brottslingar och själva framställer sig som "Guds Barn" allt för att behålla makten. Bland dem finns Regeringstjänstemän, Åklagare, Domare, Poliser eller Kommunalråd etc, som gör svarta affärer och i offentligheten framträder de som Guds Barn.

Ta vi som exempel fd Sveriges Justitieminister Laila Freivald.


 F.d Sveriges justitieminister Laila Freivald
 

Laila Freivald , är en hycklare som ville straffa alla andra som gjorde fel mot Staten, och vill ofta kalla de för brottslingar medan själv ljuger och förtalar andra genom att dölja sig bakom Socialdemokratisk Partilegitimation. Freivalds har alltid ljugit direkt när hon öppnade munnen. Även om Statsminister Göran Persson visste om detta, så han vågade inte äventyra att själv bli avslöjad.  En av min kollegor skrev ett brev till Freivald och frågade var finns redovisning av de narkotika som Polisen har beslagtas? Tills idag väntar han på svar. 

  

Under tiden som hon arbetade som Justitieminister köpte billig Fastigheten i Stockholm när detta avslöjades och media ville veta hur gick det till, så  hon har avgått direkt som Justitieminister. Hon lurade alla väljare i Sverige att hon är en Socialdemokrat och kämpar för rättvisa, men när det avslöjades hennes insideraffärer så lämnade hon makten. Hon fick livstidspension som företagare och arbetande människor skall betala för henne. Detta är skrämmande. Bakom varje förmögenhet döljer sig brott ha ha ha. Trots att Laila Freivald inte längre arbetar som Justitieminister , så hon få ersättning från Staten för ingenting. Hon borde som alla andra  anmäla sig till Arbetsförmedlingen då hon har förlorat arbete. Hon är Socialdemokrat och strävar efter rättvisa? Så luras arbetare som tror på socialdemokratisk spel.

Även fd Statsminister visste om att Freivald ljuger men han håll masken, eftersom han var rädd att inte själv bli avslöjad. Det kan lätt kalls för organiserad brottslighet mot skattebetalare men ingen vågade vidta åtgärder mot dem.


Foto: Anders N.
 

Det kan avslöjas en efter en som fd. Sveriges Justitieminister Gunn Helsvik.


Foto: Anders N.
 

Gunn Helsvik ofta skrek att alla brottslingar skall in i fängelse. Hon glömde att hennes man tillverkade och sålde falska mäklare legitimation för 5000,- kr/st medan  hennes son smugglade otillåtna varor och när Tullen stoppade honom,  så krävde han att de skall ringa  till mamma Justitieminister Gun Helsvik.  Min kollega skrev också ett samma brev till Gunn Helsvik och frågade var finns redovisning av de narkotika som beslagtas? Tills idag väntar han på svar.

Det att i Sverige man kan bli dömd och sitta i fängelse för sanningen,  är välkänd. Som bästa exempel har vi ändå  Jan Guillou - IB-affären i Sverige, när han med andra  gjorde avslöjande.


Foto: Arne A. 

1973 slog nyheter ner som en bomb, och inte undra på det. Jan Guillou avslöjar IB-affären i Sverige. Det var en sensationellt avslöjande.  DET VAR INGA DÅLIGA påståenden som kom med nyheten. Man påstod alltså, att det neutrala landet Sverige hade en fullt fungerande spionverksamhet, inte bara mot andra länder utan också mot sina egna medborgare och inte nog med det. Organisationen stod inte under parlamentarisk kontroll och levde sålunda som en stat i staten. Denna verksamhet kontrollerades inte av Riksdagen. Den är grundlagsstridig och ett brott mot Demokratin. Frågan är: vad är demokrati? Vem slår vakt om folkets grundlagsfästa rättigheter att kontrollera myndigheters verksamhet genom riksdag. Den verksamhet som vi nu avslöjar kan inte kontrolleras - den existerar formellt inte, och därför kan dess papper heller inte vara hemligstämplade
Det är en medborgerlig skyldighet att avslöja denna samhällsskadliga verksamhet.

Jan Guillou satt 2.5 år i fängelse för att han har sagt sanningen.
 

Andra Länders medborgare måste också öppna ögonen eftersom de kan bli utsatta för samma spion aktiviteter.

Skandinavisk Demokrati fungerar på samma sätt i Norges. Kallad Norsk spion Arne Trehollt hade granne som arbetade för CIA. 

Arne Trehollt


Foto. Jagne H.

När Arne Trehollt åkte med familjen på semester, så lämnade han nycklar till granne som arbetade för CIA. Under rättegången avslöjades att granne har monterats kameror, där filmades även hans sexliv med fru. Nu avslöjas att Arne Trehollt är oskyldig men han satt 20 års i fängelse. Bevis mot honom har fabricerats. Det är dags att sluta tro på ordet Demokrati. 

Skriven av Agneta P.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.