Domarnas ansvar i arbetet?

Varken domare eller nämndemän eller åklagare vill ansvara för felaktiga rättsväsens dom /beslut , när det gäller rättegångar med falska anklagelser  eller när den oskyldig döms till fängelse på grund av olika Makthavarens påtryckningar.  Den skada inte går att ersätta med pengar eller ursäkter - när den dömde förlorade allt, livets år, familjen, förmögenhet, vänner, företag,etc och när hon/han i media utmålades som den största skurken , för att journalister vill tjäna pengar och tidningar betalar svarta pengar för att få information i förväg:                                                                                                                         

Det bästa exemplet har vi från Norge där Arne Treholt, var dömd till 20 års fängelse.Arne Treholt 

Han misstänktes för spioneri, dömdes till 20 års fängelse. Numera själva pensionerade Poliser hjälper honom att söka RESNING, då erkänner de att bevisningen mot honom var fabricerat och anstiftat. (falsk) . Tänk själv läsare! Trelholts bästa förlorade ÅR inte går ersätta med pengar? NEJ, NEJ, NEJ.  Samma sak har vi med många andra människor som fick  liv krossad på grund att de är obekväma eller på grund av att de vet för mycket.. Skall det kallas Demokrati eller Makts-Demokrati ?  Ingen, varken domare eller nämndemän ansvarar för de utgivna felaktiga besluten. VARFÖR? Domare är en helig ko i samhället, som tror att han kan göra vad han vill. De problemen ingen kan lösa. Det måste komma en Förvaltning inom Rättsväsen som hård bestraffar domarna som uppsåtligen dömer fel eller för att de vill visa makten eller för att de vill göra en tjänst åt andra. De skall också livstids dömas. 

Domare i Europa är som den heliga indiska kon


Foto Laha I. ( En helig ko)

I de flesta länder inklusive Sverige Domare och högt uppsatta beslutfattare i samhälet är heliga kon. Även om de begår själva brott, så det är omöjligt att avskeda de. I Sverige många domare och högt uppsatta beslutfattare i samhäletät är  rädda för sanningen. De ofta bluffar, senaste exempel är: en domare från Katrineholm –Sverige , tillåt sin fru utan juridisk utbildning, att skriva åt honom dom/beslut i flertalsmål.

Tror Ni att de Dom eller Beslut som utges är ALLA sanna? Tyvärr, i dagens situation Rättsväsen är samma som en Lotto spel. Har du tur, är du vinnare men i de flesta fall är du bara förlorare. Domarna är vanliga människor som har samma fel på karaktär, dolda missbruk och konflikter  som vanliga människor. De har begäran för : hämnd, orättvisa, brist på ansvar, korruption, svågerpolitik, viljan att göra andra illa, missbruk, (det bästa exempel finns på att fd Justitieminister Thomas Bodström som vägrade att genomgå narkotika test eftersom han var överraskad) , viljan att tjäna pengar, ( helst svarta), mobbing både sexuellt och utseendemässig, brist på heder och samvete, etc.
 

Väntandes människor på sina dom/beslut.Foto: Krzysztof P.

 

Varför händer så? Svaret är klart. Ingen har styrka att vara opartisk, objektiv eller motstå från andras påfrestningar, eller mutor eller maktmänniskor. Det är bara en liten procent av domare som kan vara karaktärs födda domare.

Hur kan en domare och nämndeman avgöra rättvisebedömning i tingsrätten? Det går inte eftersom de i första hand tittar på: på utseende, politisk tillhörighet och på målets art samt vem av de inblandade är och sen på personkemi om den stämmer. Det mest anmärkningsvärd är att i Sverige domare började hälsa på rättegångs deltagare innan förhandlingens början. Domarna genom detta är automatisk JÄVIGA: Dags att göra lämplighetstester till yrke. Var och en kan sluta högt skolan men inte alla är lämpligt till yrke för att arbeta inom tex. domare yrke, åklagare yrke eller som politiker, etc. 

Vilken nytta ger utbildningen?

Hur skall jag använda utbildningen i arbete? 

Numera, Rättsväsen och andra myndigheter har den största problem på arbetsplatsen som är: sexuella trakasserier.  Om detta ingen vill tala eftersom det är för känslig ämne och kan leda avskedande. . Sexualakter som utförs i olika Myndigheters inkl. Domstolarnas lokaler, är lika ofta som klädbyte . Det är hormon rubbningar som inte alla kan hanteras även i domstolar. Nedan foto avspeglar de olika övertidsarbete, möte eller skrift av dom/beslut i olika mål. 

Beslutfattarnas  i samhället  på alla nivåer övertidsarbete som pågår under täckmantel arbetsöverbelastning.

 

De ärliga anställda inom rättsväsen inte vågar avslöja detta, då skulle de vara åtalade för spioneri att för att de lämnade hemliga uppgifter och avslöjade om Landets hemligheter.

Sexlekar avspeglar domarnas humör och rättvisa. Om detta är sexuellt tvång eller våldtäkt så får ni avgöra själva. Misskötsel av juridiskt arbete är orsakat av maktmissbruk, då ingen som vågar granska förhållanden på grund av rädsla eller att bli falsk anklagat och fängslad eller för att inte förlora arbete.

Mera fakta kommer i nästa utgåva. Sanningen gör ont med den gör friska människor.

Skriven av Johan H.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.