Vem är en advokat eller JurKand?

En man eller en kvinna som har slutat juridik, har en personlighet för att hjälpa de svaga i samhället, och är alltid på den svage sidan i samhället. Orkar snabb läsa olika utredningar och snabb förstår olika ärende eller utredningar. Namnet advokat, är inte en utbildningstitel, det är en titel som man får genom att bli medlem i en förening som heter Advokatsamfund.  När 3- år medlemskap har gått, får han legitimation från Advokatsamfundet, då betalde han redan under 3 år dyra medlemsavgifter. Slutsats varje advokat köper sin advokattitel genom medlemsavgifter i Advokatsamfund som är en privat förening. Kom ihåg - Advokater som är avlönade av Rättshjälpen (Staten) läser dina handlingar på korridoren, eftersom de får betalt från Staten oavsett om de vinner eller de förlorar målet. 

Du skall veta att en domare och en åklagare skall alltid godkänna Advokatens faktura till Rättshjälpen.  Slutsatsen - en Advokat skall vara snäll mot Domare och Åklagare, annars belopp på fakturan skrivs om. Kallas detta Rättvisan?

Den jurist som vill inte tillhöra Advokatsamfundet, (som är kontrollerat av domare, advokater, politisk tillsatta människor, etc) , arbetar man som JurKand eller vanlig jurist.  De jurister vågar kämpa för ditt rätt, eftersom de inte styrs av Advokatsamfundet eller inte vill bli medlem i Advokatsamfundet. De inte är rädda för olika påtryckningar. Det att idag c:a 50 % fångar i Sverige är oskyldigt dömda är orsakat av bland annat av Advokater missköter arbete  på grund av att de få betald från Rättshjälpen oavsätt om de vinner eller förlurar.  De oskyldigt dömdas liv krossas, deras barn liv krossas, deras familjer splitras och deras fruar på grund av olika skam, eller förtal, etc till slut beslutar att ta ut skilsmässa. Domarnas felaktiga Dom inte går att ersätta med pengar. Rättshjälps-Advokat är glad för att han fick pengar och även han saknar samvete så den oskyldiges liv krossas.

Mera i nästa utgåva.

Skriven av Arne J.

ADRESS

Postadress:
Box 5149
200 71 Malmö

Besöksadress:
(enligt överenskommelse)

TELEFON

Kontor: +46 - (0) 40 616 03 31

Mobil: +46 - (0) 763 230 686

Jour: +46 - (0) 763 230 686

E-POST

Allmänna frågor:
info@detektiven.eu
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företags Annonsering:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.